Most vegyek-e bitcoinokat?

A kérdés az egész interneten a befektetők és az emberek előtt merül fel: „With Bitcoin árak felfelé és lefelé haladva vásároljak most Bitcoint? Nos, a válasz erre a kérdésre az, hogy szükség van-e rá, hogy elköltsük. Ha azonban BTC-be kíván befektetni, és több bitcoinot szeretne vásárolni abban a reményben, hogy pénzt kereshet belőlük, próbáljon meg várni Bitcoin a lehető legalacsonyabb áron van, mert akkor csak lesz helye feljebb lépni. Természetesen az igazi trükk meghatározza, hogy mi lesz a „legalacsonyabb ár” a közeljövőben …

Most kellene megvásárolni a Bitcoins-t? Igen, mert vannak rekordszámú Bitcoin tranzakció Minden eddiginél jobban használják az embereket a Bitcoin, így ez azt mutatja, hogy ez a pénznem valóban egyre népszerűbb, még akkor is, ha a közelmúltbeli áresés nem ezt jelzi..

Használja a Bitcoin hosszú távú ártrendjét annak eldöntésére, hogy érdemes-e BTC-t vásárolni

Jó ötlet bitcoinokat vásárolni ezen a ponton? Nos, azt hiszem, és akkor vásároltam BTC-t, amikor csak tudtam. A Bitcoin jelenleg 222,19 dolláron van, és az elmúlt két hétben volt idő, amikor a Bitcoin 300,00 dollár felett volt. Tehát, ha 222,19 dollárért vásárol, és megvárja, amíg eléri a 300 dollárt, és eladja, akkor a Bitcoin befektetésének nagy százalékát keresné. Tehát, ha befektetésre vágyik, és gondolkodik, hogy a Bitcoins-t most kell megvásárolni, akkor csak igaza lehet. A 2 hét azonban rövid idő. A Bitcoin ára jelentősen csökkent az elmúlt év során, de összességében sokszor többet ér, mint 2013 elején volt. Hosszú távú trendek és a vállalkozások gyorsabb átvétele a Bitcoin számára, még mindig nagyon pozitívak.

A Bitcoin árának és keresletének jövője

A Bitcoin ára azóta emelkedik, amióta 200,00 dollárra süllyedt. Ez tétovázza az embereket annak eldöntésekor, hogy a bitcoin vásárlása okos döntés-e. A piacon nagy a kereslet a bitcoinokra, és a bitcoinokat folyamatosan árulják. Minden eladott bitcoinért azonban van, aki vásárolja a másik oldalon. A tranzakciók növekedésével láthatjuk, hogy ez a piaci bevezetéssel kombinálva a valuta iránti egyre nagyobb keresletnek köszönhető.

A Bitcoin megvásárlásához el kell gondolkodni a Bitcoin valódi értékén

Sokféleképpen lehet feltenni a kérdést: „Most vegyek-e Bitcoins-t?”, És ugyanannyi válasz van, annak alapján, hogy mit használ annak megítéléséhez. Nem számít, hogyan kérdezed, meg akarod tudni a legvalószínűbb választ, és ebben a három cikkben néhány jó tény körvonalazódott, amelyek befolyásolhatják döntésedet:Megéri-e a Bitcoin bányászat?“,”Mi a Bitcoin?“És”Hogyan lehet ma bitcoinokat vásárolni“. Azt javaslom, hogy ezt a tanácsot vegye figyelembe a cikkekben, és fektessen be a Bitcoin-ba, ha megengedheti magának. Ne feledje, hogy egy pillanatban a Bitcoin több mint 1100 dollár volt, ami csak egy további ok arra, hogy megválaszoljuk a kérdést: “Most vegyek-e Bitcoint?” igen. Ez az ár egyelőre túl magas volt, mivel a támogatásához szükséges infrastruktúra nem volt meg, de a piac korrigálta magát. A legutóbbi előrelépésekkel, mint pl A Microsoft elfogadja a bitcoinokat, Braintree a Bitcoin integrációját az új béta platformjukba, és rengeteg decentralizált rendszerek épülnek a Bitcoin jövőjének támogatására, nagyon valószínű, hogy látni fogjuk, hogy a BTC ragaszkodik egy állandó, ha időnként ingadozó trendhez.

Szóval, most vásároljak bitcoinokat? Nos, a Google az

A Google, a világ legnagyobb keresőmotorja, és az egyik legelõrebb gondolkodó vállalat segít a kérdés megválaszolásában legutóbbi tetteikkel. A Google összefog a Coinbase céggel építse be a Bitcoin szolgáltatást a Google Asszisztensbe, legalábbis bizonyos szempontból. A múltban is kifejezték érdeklődésüket a Bitcoin iránt, és az ismert Google-alkalmazottak, valamint volt alkalmazottak jelentősen részt vesznek a Bitcoin-ban. A Coin Brief feltette a kérdést. ”Mikor fogadja el a Google a Bitcoin-t?”, És nem nehéz elképzelni, hogy a vállalat úgy dönt, hogy fizetni kezd az Adsense kiadóknak Bitcoin-ban, ami a Bitcoin számára annyira szükséges stabilitást és helyet biztosítana több ezer webmester otthonában. Még ha ez csak azokra a hirdetőkre korlátozódna is, akik a BTC-vel fizetnek, és olyan webhelyekkel párosulnak, amelyek a bitcoinok elfogadását választják, ez jelentősen leegyszerűsítené a folyamatot, lehetővé tenné az azonnali fizetést és csökkentenék a Google saját költségeit.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Végül gondolja át a Bitcoin kérdésének vásárlási különbségeit, és végül hozzon létre választ magának. Csak tudd meg, hogy nem kevés pénzt kereshetsz a Bitcoinba történő befektetéssel, de, mint minden befektetésnél, fennáll a kockázat. Bár úgy gondolom, hogy most a legalkalmasabb idő a bitcoin vásárlására, soha nem szabad többet fektetnie a Bitcoinba vagy bármi másba, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me