Overstock a Bitcoin Profit 3% -ának felhasználásával elősegíti a Bitcoin tudatosságát

Patrick Byrne, a Elhalmoz, és régóta Bitcoin támogatója, a washingtoni „Bitcoin a Beltway” konferencián jelentette be, hogy az Overstock a Bitcoin profitjának 3% -át kezdi felhasználni népszerűsítse a Bitcoin-t, és általában a kriptovaluta. A túllépés a Bitcoin profitjának ezt a 3% -át veszi fel, és több különböző érdekképviseleti csoportnak ajánlja fel, amelyek a Bitcoin és más kriptovaluták ismertségének és elfogadásának terjesztésén dolgoznak. Az Overstock Bitcoin nyereségének 3% -os elosztása a kriptovaluta-tudatosság terjesztésére a vállalat által már birtokolt 10% -os Bitcoin-profit kiegészítéseként jön létre. Patrick Byrne több millió dollárt tart a személyes pénzéből a Bitcoin-ban is. A Coindesk beszámolt arról, hogy ez az Overstock döntése nagyon új volt, és annak végrehajtása csak néhány hónap múlva fog megtörténni, és hogy az Overstock mint egész vállalat hivatalos bejelentése csak valamikor szeptemberben érkezik..

Az overstock az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb online kiskereskedő a világon, amely elfogadja a Bitcoint legitim fizetési eszközként. Az Amazonhoz hasonlóan az Overstock is a termékek széles választékát kínálja eladásra, a könyvektől a háztartási bútorokig, amelyek mindegyike megvásárolható a Bitcoin segítségével. Mivel az Amazon közvetlen versenytársa volt, Overstock néhány hónappal ezelőtti döntése a Bitcoin elfogadásáról nagy nyomást gyakorolt ​​az Amazon ügyfeleire, hogy fogadja el a Bitcoin-ot is. Az Amazon azonban eddig elutasított minden javaslatot a Bitcoin elfogadására. Így az Overstock lényegében sarokba szorítja a digitális devizapiacot az online általános kiskereskedelem tekintetében.

Mivel a legnagyobb online kereskedő, amely elfogadja a Bitcoint, Overstock jelentős mennyiségű Bitcoin nyereséget kapott, a Bitcoin gazdaságának méretéhez viszonyítva. Május végén Overstock 1,6 millió dolláros bevételt kapott a Bitcoin értékesítéséből. A vállalat arra számít, hogy legalább 10 millió dollárt keres az első Bitcoin-elfogadásuk évének végére. Ha az Overstock eléri az 10 millió dolláros Bitcoin nyereség-előrejelzést az év végéig, ez azt jelenti, hogy a vállalat 300 ezer dollárt adományoz a Bitcoin érdekképviseleti szervezeteinek. Attól függően, hogy a Bitcoin értéke mennyire drágul az év végéig, ez a 3% végül 300 ezer dollárnál is többet érhet.

Patrick Byrne szerint több mint 4300 ügyfél használta a Bitcoint azóta, hogy Overstock fizetésként elfogadta. Byrne azt is elmondta, hogy a Bitcoin ügyfelek általában drágábban vásárolnak, mint egy átlagos ügyfél, aki fiat devizát használ. Byrne a Beltway-egyezményen a Bitcoinnál további bejelentést tett arról, hogy Overstock a közeljövőben tervezi bővíteni a Bitcoin nyereségének növekedését azzal, hogy kiterjeszti Bitcoin-elfogadását nemzetközi ügyfelekre, vagyis az Egyesült Államokon kívüli ügyfelekre. Ez a nemzetközi ügyfelek általi elfogadásának kiterjesztése még több Bitcoin profitot jelent az Overstock számára, ami azt jelenti, hogy 3%, amely a Bitcoin érdekképviseleti csoportjaihoz jut, még nagyobb mennyiségű bitcoin lesz.

Overstock Bitcoin érdekképviseleti programja és hatása a Bitcoin árára

Ilyen friss bejelentésként bármilyen típusú elemzés az Overstock Bitcoin érdekképviseleti programjának a Bitcoin ár tiszta spekuláció. A bejelentéssel kapcsolatos ilyen spekulációk azonban nagyon is reális lehetőségeket rejtenek. Ha az Overstock program változást hoz, és ahhoz vezet, hogy több vállalkozás elfogadja a Bitcoint fizetőeszközként, akkor ennek eredményeként a Bitcoin ára nagyon is emelkedhet.

Tegyük fel, hogy az Overstock 2014 végéig eléri a 10 millió dolláros előrejelzést. Ez a kizárólag a Bitcoin tudatosságának elterjesztésére elkötelezett szervezeteknek felajánlott 300 ezer dollár jelentős különbséget jelent ezen szervezetek hirdetési képességeiben és a potenciális Bitcoin-elfogadók elérésében. Mi lenne, ha 2015-ben Overstock 15 millió dollár vagy 20 millió dollár Bitcoin nyereséget kapna? Akkor még többet adományoznak ezeknek a szervezeteknek.

Mindeközben ezek a szervezetek szorgalmasan dolgoznak azon, hogy a vállalatok a világ minden tájáról elfogadják a Bitcoin-ot. Minél több vállalat fogadja el a Bitcoin-ot, a tudatosságnak és az elfogadásnak továbbra is exponenciális ütemben kell növekednie, és ennek következtében növekszik a kereslet. Így a Bitcoin árának jelentősen meg kell emelkednie, attól függően, hogy ezek a szervezetek mennyire használják fel Overstock adományait a kriptovaluta-tudatosság és a Bitcoin elfogadásának elterjesztése érdekében. Természetesen az év végéig nem tudjuk megtudni, hogy a Overstock mekkora Bitcoin profitot hoz. Ha azonban a Bitcoin hosszú távú emelkedő tendenciája folytatódik, akkor számíthatunk arra, hogy Overstock Bitcoin nyeresége tovább növekszik, és így hozzájárulásuk meglehetősen jelentőssé válhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me