Paybis Review – Vodič za početnike

Posljednje ažuriranje: 01/11/20

Paybis Review – Vodič za početnike

Paybis je platforma za razmjenu bitcoina sa sjedištem u Velikoj Britaniji, čiji je cilj pružiti pouzdano i jednostavno iskustvo za svoje korisnike. U ovom pregledu pokrivat ću Paybisove usluge i njihove prednosti i nedostatke.

Sažetak recenzija Paybisa

Umjesto da bude najveći, Paybis želi biti brza i brza razmjena bitcoina. Osnovan je 2014. godine i ima urede u Edinburghu. Postavljanje računa i korištenje platforme prilično je jednostavno.

Korisničko sučelje je intuitivno i vrlo jednostavno za upotrebu. Razmjena također nudi širok izbor kriptovaluta koje možete kupiti, s jasnom strukturom naknada. Uz ukupnu dobru ocjenu za korisničku podršku Paybisa, dobra je (iako pomalo skupa) opcija za početnike da uđu u kripto.

To je ukratko Paybis. Za detaljniji pregled nastavite čitati, evo što ću pokriti:

1. Pregled tvrtke

Paybis je platforma stvorena kako bi pomogla ljudima da kupuju i prodaju kriptovalute s različitim načinima plaćanja. Cilj mu je biti brz i jednostavan način za početak rada s kriptovalutom.

Osnivači koji djeluju od 2014. godine izjavljuju da njihova želja nije postati najveća ili najpopularnija burza kriptovaluta, već izgraditi najpouzdaniju i najodgovorniju platformu.

Osnovali su ga Innokenty Isers, Konstantin Vasilenko i Arturs Markevics, tvrtka je u prvih 5 godina opslužila više od 300 000 kupaca, a sada je registrirana kao britanska tvrtka s uredima u Edinburghu.

Paybis nudi jednostavan pristup kriptovalutama i takozvanu širu decentraliziranu revoluciju.


2. Usluge tvrtke

Paybis UI web mjesto je na 1 stranici sa svim alatima i informacijama potrebnim za početak kupnje kriptovaluta koje se lako prikazuju, uključujući unaprijed cijene i naknade: Registracija računa je brza i može se obaviti ručno ili pomoću Facebook / Google prijava. Paybis se pridržava AML i KYC zakona pa ćete tijekom postupka kupnje morati potvrditi svoj identitet. Općenito, čini se da je i ovo vrlo brzo jer provjera valjanosti dolazi za nekoliko sekundi.

Za svaku kupnju morat ćete potvrditi kupnju putem veze putem e-pošte koja je dobrodošla dodatna sigurnost. Budući da je Paybis usluga koja nije skrbnička, što znači da će vam trebati vanjski novčanik, zato svakako odaberite ugledni Bitcoin novčanik, ako ga već nemate.

Svaki korak postupka popraćen je statusnim trakama, tako da dobivate ažuriranja napretka uživo. Ovo je lijep dodir koji ulijeva povjerenje u platformu tijekom kretanja kroz postupak kupnje.

Sveukupno usluga radi glatko i odgovorno. Korisničko je, ako ne i glamurozno korisničko sučelje bez ometanja ili nepotrebnih značajki.

3. Valute i načini plaćanja

Paybis nudi pristojan raspon fiat i digitalnih valuta u kombinaciji sa širokim izborom načina plaćanja. Popis kriptovaluta koje nudi Paybis uključuje:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • XRP
 • Zvjezdani
 • Binance Coin
 • Tron
 • NEO

Možete pogledati kompletan ažuran popis kriptovaluta ovdje. Paybis podržava sljedeće fiat valute:

 • USD
 • EUR
 • GBP

Načini plaćanja prihvaćeni na platformi su kreditna kartica, debitna kartica, Skrill, Neteller, Payeer, Advanced Cash, SEPA i devizne doznake.


4. Naknade

Naknade se dramatično razlikuju ovisno o načinu plaćanja, ali sve su jasno navedene na početku postupka kupnje. Kupnja kreditnih i debitnih kartica dolazi uz visokih 10% naknade koja je znatno iznad industrijskog standarda.

Paybis stavlja 5% marže povrh uobičajene naknade za transakcije s karticom. Najjeftiniji način kupnje je korištenje SEPA eura transfera koji imaju konkurentnih 1,5% naknade.

Naknade za ostale načine plaćanja su:

 • Skrill: + 10%
 • Neteller: + 5%
 • Primatelj uplate: 8,95%
 • Napredni novac: 4,95%
 • USD devizna doznaka: 3%

Možeš sve naknade pronađite na Paybis početnoj stranici ovdje.

5. Ograničenja kupnje Paybisa

Ograničenja kupnje variraju, ovisno o načinima plaćanja i provjeri identiteta. Paybis tvrdi da nudi neke od najdarežljivijih ograničenja u industriji.

Za kupnje kreditnim karticama postoji znatno dnevno ograničenje od 20 000 USD i 50 000 USD mjesečno.

Za najveće kupnje najbolje je koristiti SEPA transfere koji omogućuju do 200.000 USD tjedno uz najvišu razinu provjere identiteta. Možeš ovdje pogledajte cijelu raščlambu provjere i ograničenja kupnje.


6. Zemlje koje podržavaju

Paybis je svjetska burza kriptovaluta, ali ima određena ograničenja u zemljama. Iako njihova korisnička podrška tvrdi da opslužuju svaku zemlju, u praksi stvari stoje malo drugačije.

Kao što se može vidjeti na njihovim ToS-ovima, usluga nije dostupna na nekim mjestima, uključujući određene američke države poput New Yorka, Floride i Nevade.

Iako je uglavnom globalna usluga, Paybis je najprikladniji za kupce u Velikoj Britaniji, Europi i SAD-u, jednostavno zbog odabira valuta GBP, EUR i USD.

7. Korisnička podrška i mrežne recenzije

Paybis je vrlo ponosan na svoju internetsku reputaciju, posebno TrustPilot gdje održava ‘gotovo savršenu’ ocjenu iz preko 6000 recenzija. Tim za podršku vrlo je aktivan na webu, uključujući Reddit teme vezane uz Bitcoin i ekskluzivu Paybis subreddit.

Čini se vrlo korisnima u odgovaranju na pitanja i pridruživanju raspravama u industriji, što je impresivno vidjeti. Na forumima nema puno bijesnih kupaca. Neke je korisnike frustrirala visoka struktura naknada, ali drugi su impresionirani korisničkom podrškom.

Postoji nekoliko načina za kontaktiranje Paybisa, uključujući telefonske linije za podršku u Velikoj Britaniji i SAD-u. Ovo je sjajno i korak ispred mnogih razmjena kripto valuta. Također se nudi podrška putem e-pošte, kao i Skype adrese za kontakt.

7.1 Moje osobno Paybis iskustvo

Odlučio sam pokušati potražiti pomoć putem Skype adrese, nažalost, nije bilo odgovora. Na što treba paziti jest da na Skypeu postoji puno lažnih računa za korisničku podršku za Paybis, pa budite vrlo oprezni s kim razgovarate i koje informacije nudite.

Zbog toga sam zaključio da bi možda bilo bolje poslati izravnu e-poštu. Frustrirajuće, ni na moj upit e-poštom nije bilo odgovora.

Iako su drugi na webu doživjeli sjajnu korisničku podršku, pronašao sam vrlo malo pomoći za svoje relativno jednostavne zahtjeve.

Iako se nitko ne oslobađa grešaka, ovo iskustvo ostavilo mi je loš ukus. Nadam se da to nije nešto što se događa prečesto.


8. Zaključak

Kao tvrtka registrirana u Velikoj Britaniji, Paybis pruža dodatnu notu legitimiteta. Usluga je jednostavna, bez ikakvih problema, što kupnju kriptovaluta čini brzom i jednostavnom.

Za prvi put kupce i novije korisnike kriptovaluta, odabir kovanica u ponudi dovoljno je pristojan sa svim glavnim popisima imovine. To je povezano s velikim izborom načina plaćanja za korisnike širom svijeta. Internetska reputacija platforme vrlo je pozitivna na webu, s mnogo sretnih korisnika.

Sve u svemu, iako je Paybis skupo koristiti, dobivate dobro dizajniranu platformu bez ikakvih problema s rastućom reputacijom. Jeste li imali iskustva s Paybisom koje želite podijeliti? Volio bih čuti o tome u odjeljku za komentare u nastavku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me