Paycoin lyckas kan vara farligare än det misslyckas

Paycoin har fått mycket press på senare tid, liksom företaget bakom det, GAW Miners / GAW Labs.  Paycoin har inte upprätthållit sin “förväntade” prisnivå på $ 20, vilket är vad Josh Garza och GAW Miners hade sagt att investerare skulle vara villiga att betala för det, och att GAW skulle försöka behålla. Motspelet från samhället har varit obevekligt. Problemen med Paycoin är komplicerade, men innan jag går in på det måste jag inleda den här artikeln med lite Coin Briefs historia med GAW. Om du vill hoppa till nästa sida, där jag börjar den del av artikeln som är fokuserad på Paycoin, klicka här.  Annars läs vidare.

GAW Miners och Coin Brief

Jag måste inleda den här artikeln genom att nämna något som har påpekats av medlemmar i samhället: Coin Brief serverar annonser för GAW. Om du inte använder adblockerare kan du förmodligen se detta. Vi har fått mycket negativ feedback för detta, och jag förstår fientligheten. GAW har haft ett stigma kopplat till det de senaste månaderna, och det har intensifierats sedan lanseringen av Paycoin. Vi har uppmanats att ta bort annonserna, men det är lättare sagt än gjort. Annonserna som visas är visningar som betalats för i förväg och måste förbli tills dessa visningar har visats, eller tills vi faktiskt har fått bevis på kriminell aktivitet av GAW. Jag är en ärlig person, och genom fullmakt är Coin Brief en ärlig webbplats. Vi kan inte med gott samvete gå tillbaka på vårt avtal med GAW. Med detta sagt är omfattningen av detta avtal att tjäna de intryck de köpte, och inget mer. Vi får inga ytterligare betalningar för klick på deras annonser, och alla GAW-länkar / referensprogramlänkar på Coin Brief har tagits bort.

Coin Brief började följa GAW Miners när de först började sälja Scrypt ASIC. De hade de bästa erbjudandena, snabb leverans och vänlig personal. Jag kontaktade deras PR-avdelning och lyckades säkra en e-postbaserad intervju med Josh Garza.  Vid den tiden krossade GAW sin konkurrens, hade också gått över till att sälja Bitcoin-gruvmaskiner och gjorde ett bra arbete såg det ut. Sedan den tiden, med början med lanseringen av Hashlet och framåt i Paycoin, Paybase, Hashstakers, etc. har något dock verkat.

Jag skrev inte mycket om GAW under denna tid, utöver att publicera några pressmeddelanden, eftersom jag försökte ta reda på vad de gjorde. Gemenskapen har skrek att de är en bluff, eller en ponzi, sedan Hashlets lanserades, men det har aldrig riktigt passat mig bra. Naturligtvis är det helt möjligt att GAW är en bluff, eftersom det har hänt tidigare, och kommer att hända igen, men jag har ännu inte sett avgörande bevis. Ändå har senaste händelser och data som presenterats haft en negativ inverkan på deras image, liksom bilden av alla som är associerade med dem.

Jag försöker alltid titta på alla situationer i stället för att dra slutsatser. Det har alltid verkat som om det måste finnas en annan förklaring till varför de skulle byta från en lönsam affärsmodell, som sålde gruvdrift, till en som sannolikt var olönsam, till exempel att sälja moln “gruvkraft” med lönsamhetsgaranti . Naturligtvis låg gruvindustrin i en nedgång, och det var vettigt att de kanske ville försöka övergå till något nytt … men vad den “nya” saken undvek mig. Svaret på det är naturligtvis Paycoin (XPY). Paycoin, som beskrivs i Paycoin vitbok, är faktiskt en genial idé, men samtidigt fruktansvärd … åtminstone för människor som stöder några av de frågor som Bitcoin skapades för att adressera.

Intervjuar Josh Garza, igen

När jag först hörde talas om “Hashcoin”, Paycoyns ursprungliga, tillfälliga namn, tillsammans med dess relaterade tjänster, skrev jag en artikel med titeln “GAWMiners: Vad är HashCoin, HashBase och HashPool?”Den här artikeln var en förutsägelse om vad GAW planerade att göra. Jag var hoppfull på ett sätt, för det verkade finnas en viss potential för att skapa ett riktigt fantastiskt betalningssystem, och min artikel var något korrekt … men jag saknade några viktiga uppgifter.

Runt den tid då den sista vitboken för Paycoin släpptes hade jag möjlighet att intervjua Josh Garza igen. Men den här gången var intervjun i telefon och gick i drygt en timme. Det mest råa transkriptet från den intervjun, ”Intervju med Josh Garza från GAW Miners: Hashlet Lönsamhet, Coinfire, Paycoin och Paybase,”Publicerades på Coin Brief, så att vem som helst kunde läsa igenom det och för att jag hade gått med på att inte publicera inspelningen. Hade jag visst allt jag gör nu, skulle intervjun ha inkluderat några andra specifika frågor, men jag fick en hel del insikt från att prata med Josh.

Medan han verkade lite nervös till en början, troligtvis på grund av den konstanta attacken av attacker som GAW har fått, lossnade han snabbt. Ärligt talat var han ibland ganska karismatisk, och jag tyckte mest om samtalet. Till slut var jag inte helt övertygad, men jag gick bort från intervjun och kände mig mer övertygad om att Josh inte medvetet försökte bedra någon. Men för att jag var övertygad betyder det inte att jag hade rätt. Det finns en sak som kan sägas om Josh Garza med absolut säkerhet: Han vet hur man pratar och vinner en person över, särskilt 1 mot 1. Den egenskapen är en del av varför många inte litar på honom, eftersom det är ett drag som är kännetecknande för sammankomster … men det är också kännetecknande för många människor som har framgång i affärer.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Efter intervjun fortsatte jag att undersöka idéerna bakom Paycoin, GAW som helhet, och transkriptionen av intervjun. Josh gick också med på att svara på ytterligare frågor jag hade via e-post och har svarat på allt jag har ställt honom, förutom min sista uppsättning frågor. När jag skrev den här artikeln sträckte jag mig igen och fick veta att han saknade min sista uppsättning frågor och att skicka ytterligare frågor jag har. Efter att ha skickat dem fortsatte jag att skriva, tills fredag ​​kväll, när Josh erbjöd sig att prata med mig i telefon. Jag pratade med Josh och GAWs COO, Dan Kelley, för att försöka göra mer förnuftiga med de senaste rapporterna om 350% satsningar, involvering av några högt profilerade personer med GAW och andra frågor.

I det här fallet har jag inte ett transkript att dela, eftersom jag använder Google Voice för att spela in telefonsamtal, och det vidarebefordrade inte samtal till min telefon korrekt. Jag tog dock anteckningar och kommer att nämna några av svaren i avsnitten relaterade till Paycoin.

Sidor: 1 2 3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me