PR: A pozsonyi metró elfogadja a Worldcoin-t, miközben a WDC Szövetség elindítja a forradalmi “részeg teknős” pénztárca kiadását

A Worldcoin Szövetség büszkén jelentette be a Worldcoin történetének következő nagy lépését. Miután kijavítottunk néhány kompatibilitási problémát az elmúlt 14 napban, a vadonatúj és végül stabil Worldcoin pénztárca 1.0.1 verzió – „Drunk Turtle” kódnév – néhány pillanattal ezelőtt jelent meg a nyilvánosság előtt. Ez a forradalmi pénztárca olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek a fokozott rugalmasságról szólnak mind a felhasználók, mind a fejlesztők oldalán. Ezt megelőzően egy pozsonyi székhelyű Subway franchise a Cryptodiggers Android fizetési terminálját használta a Worldcoin fizetésének elfogadására..

Az új pénztárca jellemzői megnyitják az utat a prosperáló Worldcoin jövő előtt

Részeg teknős az első kriptotárca tartalmazhat felhasználóbarát konfigurációs és frissítési varázslót. Az „Általános elérhetőség-frissítési rendszerszolgáltatás” (Gauss) lehetővé teszi, hogy a kriptográfiai kezdők könnyedén inicializálják személyes pénztárcájukat. A felhasználóknak nem lesz többé szükségük a szoftver manuális frissítésére: a Gauss rendszeresen ellenőrzi a változásokat, és figyelmezteti a felhasználót, amint elérhetőek a frissítések. A Gauss hatókörén belül a felhasználók szabadon választhatják meg, hogy mely frissítéseket telepítsék (kivétel: kritikus rendszerfrissítések), és feliratkozhatnak csatornákra annak érdekében, hogy kiszűrjék a kívánt frissítéseket. Ennek a szolgáltatásnak az az előnye, hogy a Worldcoin felhasználói eldönthetik, hogy kipróbálják-e a béta csomagokat, vagy megvárják-e a végleges kiadásokat.

Kevin Quasarano, az egyik vezető fejlesztő büszkén hozzáteszi: „Nagyon izgatott vagyok az új pénztárca 1.0.1 miatt! A Worldcoin az első kriptovaluta, amely QT 5.3-at és automatizált frissítési rendszert használ. A frissítési rendszer egyszerűen elképesztő. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új funkciók hozzáadásával könnyen frissítsék a pénztárcát. Nagyon örülök a csapat és a közösség odaadásának, miközben ezt fejlesztem. Alig várom, hogy lássam, milyen új dolgokat fog tenni a közösség a továbbiakban! “

A Gauss az első funkció, amelyet a vadonatúj „Pulzar” alkalmazásszerver nyújt, amelyet teljesen a semmiből kódoltak. Lehetővé teszi a Worldcoin Alliance fejlesztői számára, hogy pénztárca bővítményeket biztosítsanak anélkül, hogy megérintenék a létfontosságú alapvető rendszereket.

Pozsony: A Worldcoin segítségével megvásárolható metró szendvicsek

Nemrégiben a szlovákiai Cryptodiggers csapat bemutatta új Android Payment Terminal alkalmazását. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy könnyen elfogadják a Worldcoin fizetéseket (BTC & Az LTC is támogatja) bármilyen okostelefonon vagy táblagépen – nincs szükség speciális felszerelésre, kivéve az API-fiókot, amelyet itt kell beállítani CryptoDiggers.eu. A boltosok csak beírják az árat amerikai dollárban vagy euróban, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja annak megfelelő Worldcoin-értéket. Ezután generál egy QR-kódot, amelyet az ügyfélnek be kell szkennelnie a fizetés elindításához. Az egyszerű eljárás elég meggyőző volt ahhoz, hogy a pozsonyi Subway kirendeltség megvalósítsa az alkalmazást az üzletükben.

Bár Peter Bešina és motivált csapata bejegyezte a céget nem sokkal ezelőtt már jelentős célokat is elérhettek. A CryptoDiggers rövid időn belül elindította valamivel több mint 5000 cikk (főleg elektronika, valamint készülékek) internetes boltjainak listáját, és kifejlesztett kriptovaluta bővítményeket a nagy online boltok rendszereihez, így még könnyebben elfogadható Worldcoin, Bitcoin és Litecoin. A CryptoDiggers megoldást alkalmazó Subway fióktelep hangsúlyozza az ilyen könnyen használható rendszerek fontosságát, és még jobban növeli a csapatok motivációját, ahogy Peter Bešina leírja:

„Végül használhatom a Worldcoin Android pénztárcáját, hogy megvásároljak valamit, ami megérinthető, fizikai tárgy. Az éhség ösztönös volt, ezért úgy gondoltam, hogy a POS rendszerünk befejezheti a laza változás dühödt keresésének napjait. A metrónál (Pozsony, Parickova utca) alakult, ahova elég gyakran járok enni. Nem tudom leírni azt a boldogságot, ami átment az agyamon, miután elsétáltam és befizettem! Vettem egy tonhalat és egy olasz B.M.T sub-t, csokoládé süti és kedvenc italom, a Pepsi, természetesen – Worldcoin!

A Worldcoinról

A Worldcoin (WDC) jelenleg a leggyorsabb kriptovaluta, a Bitcoin-hoz hasonló protokollokat használva a fejlett digitális valuta világban. Míg a Bitcoin legfeljebb 20 percet vesz igénybe a fizetés megerősítéséhez, a Worldcoin tranzakciók célja mindössze 30 másodperc, és a hitelkártya-tranzakciók sebességével versenyeznek. Ez egyedülállóvá teszi a Worldcoin-t, korlátlan lehetőségekkel a napi kiskereskedelemben. Ez egyike a Worldcoin számos előnyének a legtöbb digitális valutával szemben.

A Worldcoin Szövetségről

A Worldcoin Szövetség motivált Worldcoin-felhasználók csoportját képviseli, akik önként felkészítik idejüket és szakértelmüket arra, hogy a Worldcoin-t legitim alternatív pénznemgé fejlesszék. Tagjaink a világ minden tájáról érkeznek, beleértve az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat, Kanadát, Hollandiát, Hongkongot, Finnországot és Ausztriát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me