Predstavljamo mišljenja

Coin Fire s ponosom predstavlja naš novi odjeljak Mišljenja na web mjestu.

Znamo da oni u prostoru kriptovaluta mogu biti podjednako samopouzdani kao i svi prostori vođeni tehnologijom, a tijekom posljednjih nekoliko mjeseci primili smo velik broj e-poruka od onih koji žele podijeliti svoje mišljenje s našim čitateljima.

Jednostavno bacanje kategorije mišljenja u našu postavku ne bi djelovalo samo odmah. Morali smo kao tim razgovarati o tome kako postupati s dijelovima mišljenja, kako ćemo provjeriti informacije, odrediti što ćemo podijeliti s našim čitateljima, kako biti sigurni da se dijelovi mišljenja dijele integritetno, pošteno i kako će izgledati Coin Fire s mišljenjima različitih glasova Kao.

Nakon nekoliko mjeseci promišljanja, radite iza kulisa na našoj nadzornoj ploči uredništva i rasprave s ponosom najavljujemo dodavanje odjeljka Coin Fire Opinion. Ovaj odjeljak naše web stranice pojavljuje se odvojeno od odjeljka Vijesti, tako da ćete znati što je vijest nasuprot mišljenju, a dijelovi koji su dijelovi mišljenja uvijek će biti jasno označeni kao takvi.

Novi odjeljak mišljenja Coin Fire prihvaća članke za bilo koju temu koja će zanimati našu publiku usmjerenu na kriptovalute.

Članci obično sadrže od 400 do 1500 riječi, ali prijave bilo koje duljine razmotrit će naš tim. Prilozi moraju biti originalni i ekskluzivni (tijekom razdoblja od 30 dana) za Coin Fire. Nećemo razmatrati članke koji su već bili objavljeni u bilo kojem obliku. Prijave treba poslati e-poštom na obrazac za kontakt

Očekujemo primanje velikog broja prijava. Zbog toga moramo predati mnogo zanimljivih podnesaka. Nažalost, nećemo moći odgovoriti na sve prijave. Ako se ne javite za pet dana, pretpostavite da nećemo moći koristiti vaše mišljenje. Tada biste ga trebali kupiti negdje drugdje.

Prihvaćeni radovi dobit će besplatnu godinu Coin Fire + ili drugi mali znak naknade. Mišljenja se ne tiču ​​plaćanja za dijeljenje mišljenja. Vrijednost dijeljenja vašeg mišljenja je utjecaj, saslušanje ili iznošenje važne stavke na otvoreno za raspravu.

Raznoliki spektar mišljenja i uvjerenja važan je za Coin Fire. Coin Fire želi poticati tu raznolikost. U tu svrhu posebno smo zainteresirani za uvodnike koji izražavaju kompenzacijske ideje onima koji su već izraženi u drugim člancima mišljenja Coin Fire.

Mišljenja koja reagiraju na nedavne vijesti mogu biti od koristi za naš tim. Imajući to na umu, evo nekoliko mogućnosti koje ne treba raditi. Učinite: Napišite svojim glasom. Ako ste smiješni, budite smiješni. Ako ste ozbiljni, budite ozbiljni. Nemojte: Napišite na način na koji mislite da će ljudi htjeti. Ne oponašajte nekoga tko zvuči važno. Samo budi svoj.

Usredotočite se na nešto posebno. Ako želite pisati o općenitom problemu s kriptovalutom, to će vjerojatno biti nešto što se već čulo. Dobro razmislite doprinosite li ili ne nešto novo ili specifično za taj diskurs.

Nakon što prihvatimo članak (nešto što će se uvijek dogoditi u roku od pet dana od prijave), učinit ćemo sve što možemo kako bismo osigurali da se prikazuje na našoj platformi. Ponekad će se to dogoditi za nekoliko dana, ali ponekad za nekoliko tjedana. Razumijemo da čekanje može biti frustrirajuće, ali želimo objaviti mišljenje dok ono ne bude imalo maksimalan utjecaj na naše čitatelje.

Kad dijelovi stignu na adresu e-pošte s obrascem za kontakt, članak će pročitati jedan od naših uredničkih pomoćnika, a zatim će se unijeti u naš pozadinski sustav. Tada to postaje dio teme za naš urednički tim. Nakon odmjeravanja nekoliko suradnika, obično ćemo znati trebamo li prihvatiti podnesak ili ne i što će biti potrebno da ga dostavimo čitateljima Coin Fire.

Nakon prihvaćanja vašeg djela, primit ćete ugovor koji nam daje mogućnost da ga objavimo, kao i utvrđivanje vaših odgovornosti.

Želimo biti sigurni da su naši komadi originalne i istinite naravi. Plagijarizam je živ i zdrav, stoga želimo biti sigurni da ne plagirate sebe ili nekoga drugog i želimo biti sigurni da je rad prvi put pokrenut na Coin Fireu. Također se želimo pobrinuti da otkrijete sukobe interesa, poput financijskih sukoba ili sukoba oko zaposlenja.

Samo zato što radite za tvrtku u industriji, plaćate za kriptovalute ili radite za tvrtku o kojoj pišete, ne znači da ćemo odbiti vašu prijavu. Ali moramo znati. Coin Fire cijeni transparentnost, a mi ćemo taj odnos morati otkriti našim čitateljima u vašem članku.

Ako pišete nešto činjenično ili koristite činjenice da potkrijepite svoj argument, morat ćemo ih vidjeti. Naš tim provjeru činjenica shvaća vrlo ozbiljno.

Naši će urednici raditi s vama kako bi vaš članak bio prihvatljiv i vama i nama. Možda ćemo vam pomoći da revidirate svoj komad radi preglednosti ili da budete sigurni da je dobro uređen i da teče čisto. NIKAD vam nećemo reći što da mislite. Jednostavno ćemo vam pomoći da vaše pisanje bude uredno, jasno i gramatički ispravno. Naš urednički tim pomoći će vam da ponekad ojačate svoje argumente.

Kao kreator vaše prijave, ako niste zadovoljni našim uređivanjem, imat ćete mogućnost povratka svog djela. Nikada nećemo pokrenuti članak bez konačnog pristanka autora. Uvijek ćemo odabrati naslov koji se prikazuje s nekim dijelom, ali urednički tim razmotrit će vaš podnesak naslova. Uvijek ćemo odabrati slike ili umjetnička djela koja mogu biti priložena uz mišljenje.

Ako ste zainteresirani za prikaz vašeg djela na Coin Fire-u, pošaljite obrazac za kontakt e-poštom

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me