Prvo svjetsko tržište bitcoina temeljeno na brokerima tvrtke Coinfloor

Kada se radi s fizičkim valutama, većina ulagača reći će vam da su im dvije stvari od najveće važnosti: iskusni broker i jamstvo sigurnih transakcija s minimalnim mogućnostima gubitka prijevarom ili krađom. Za očekivati ​​je da i ulagači u virtualne valute trebaju istu razinu stručnosti i sigurnosti, jer na kraju je sve novac.

Kao odgovor na gornju potrebu, Coinfloor, Najveća londonska razmjena bitcoina pokreće revolucionarno tržište za bitcoin podržano razmjenom. Zove se Coinfloor Market, zasnovan je na Coinfloor Exchangeu i pružit će britanskim investitorima sigurno okruženje ravnopravnog oglašavanja u kojem će moći kupiti Bitcoin. Prema MarketWatchu, Coinfloor je nedavno regrutirao neke od najboljih Bitcoin brokera u Velikoj Britaniji kako bi uspostavio ovo tržište, kao i ubrzao usvajanje valute Bitcoin u glavnim investicijskim poslovima. Prema Marku Lambu, izvršnom direktoru Coinfloor-a, “Coinfloor je prva institucija u bitcoin industriji koja odražava decentraliziranu mrežu brokera potpomognutih centraliziranom razmjenom.” U posljednjih nekoliko godina Coinfloor je brzo prerastao u jedno od najlikvidnijih svjetskih funti sterlinga na bitcoin tržištima.

Što će ponuditi Coinfloor?

Potvrđeno je da će Coinfloor pružiti investitorima prvu bitnu komponentu važnu za investitora, ali što je s drugom – iskusnim brokerom koji će ulaganje u Bitcoin učiniti vrijednim svog vremena? Coinfloor se brine i za to. Tvrtka se udružila s estonskom bankom LHV kako bi im omogućila obradu ulaganja. Nadalje, osigurava se izravno sučelje s upućenim brokerima Coinfloor Market. Ulagači mogu biti sigurni da su svi brokeri koji su uključeni u ovaj revolucionarni pothvat osobno pregledani kako bi se osiguralo da održavaju i trguju prema besprijekornim standardima po kojima je Coinfloor poznat. Ovaj se postupak provjere neprestano usavršava. Coinfloor također istražuje privatna poduzeća brokera i uspostavlja osobni odnos sa svakim posrednikom. Jedan od profesionalnih brokera Coinfloor Market-a, Peter Wood ili, poznatiji na mreži kao y3peto, potvrdio je sigurnost i jednostavnost korištenja Coinfloor Market-a, kao i činjenicu da jako želi uspostaviti svoje poslovanje u suradnji s Coinfloor-om. Također je uzbuđen zbog svog odabira, navodeći da to predstavlja priznanje njegovom radu kao bitcoin brokera. Odabrani brokeri postali su 21 osnivač Coinfloor Market. Također su potpisali ugovor o Bitcoin brokeru u kojem se obvezuju na gore razmotrene standarde. Ovaj je sporazum vrlo sličan sporazumu iz Buttonwooda, koji je temelj na kojem je izgrađena New York Stock Exchange. To je značajno, jer se burza suočila sa sličnim izazovima kao što su današnja tržišta bitcoina.

Ulagači u bitcoin bit će zajamčeni za sljedeće kada koriste Coinfloor Market:

  • Korištenje razmjene Coinfloor za izravno strujanje Bitcoina u konverzijske cijene sterlinga i obrnuto
  • Sigurno skladištenje njihovih Bitcoina, koristeći više razina šifrirane sigurnosti i podzemnih trezora
  • Poštene devizne cijene
  • Investitorima pogodno okruženje temeljeno na posrednicima
  • Visoko personalizirana usluga

Koraci su jednostavni

Iako bi se očekivalo da će postupak uključivanja u ovaj novi sustav kao investitora biti složen i dugotrajan, to uopće nije slučaj. Treba slijediti samo nekoliko osnovnih koraka i Bobov ti stric! Koraci se ukratko mogu iznijeti kako slijedi:

  • Registrirajte se kao novi investitor pomoću adrese e-pošte i odabira lozinke
  • Odaberite Bitcoin brokera za kojeg smatrate da biste mogli izgraditi snažnu i pouzdanu financijsku vezu, posebno ako planirate ovaj način ulaganja učiniti stalnim dijelom vašeg poslovnog poslovanja
  • Morat ćete potvrditi adresu e-pošte koju ste naveli
  • Nakon što je obavljena gornja potvrda, morate postaviti dvofaktorsku provjeru autentičnosti; prenesite važeću osobnu fotografiju i dokaz o prebivalištu

Sada ste spremni ulagati u Bitcoin!

Postupak kupnje je jednako jednostavan. U osnovi prenosite iznos bruto bitcoin proizvoda na bankovni račun vašeg brokera – 20 funti je potreban minimalni iznos. Sukladno tome nema potrebe za pologom putem međunarodne devizne doznake. Nakon što prenesete novac, Coinfloor razmjenjuje izvore Bitcoin izravno na vaš Coinfloor račun. Međutim, zadržava se u escrowu dok vaš posrednik ne potvrdi da je primio vaš depozit i utvrdi se da tijekom transakcije nije bilo drugih problema. Ne može biti lakše od toga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me