Recension: Massor av bekymmer med GAW Miners Hashlet Service

Upplysning: GAW Miners Hashlet som användes i den här recensionen köptes av Coin Fire till hela försäljningspriset. Vi fick inte en gratis gruvarbetare för den här granskningen eller någon rabatt eller betalning för att skriva om den här tjänsten. Som alltid är Coin Fire engagerat i att tillhandahålla ärliga och rättvisa funktioner på vår webbplats. Detta är inte ett godkännande av denna gruvtjänst eller någon annan tjänst som visas på denna webbplats. Investerare akta dig och investera ALDRIG mer än du har råd att inte längre ha.

GAW gruvarbetare gjorde nyligen rundorna med en blitz av marknadsföring och spänning med lanseringen av nya GAW Miners Hashlet. Ett helt värdbaserat, onlinebaserat molngruvsystem som företaget genom ett partnerskap med ZenMiner har tagit online och börjat kraftigt marknadsföras.

Systemet som ursprungligen lanserades med en prislapp på 15,99 USD för 1MH / s Scrypt-baserad kraft har sett flera prisändringar för att ge företaget vad de säger är dags att hantera tillströmningen av nya kunder de har fått istället för att stoppa ordrar.

Jag fortsatte med att beställa en 1MH / s Hashlet i den här översynen och tyckte att utcheckningsprocessen var väldigt snabb och att ställa in det första kontot för Hashlet att vara ganska smärtfritt.

Utcheckningsprocessen var snabb och för drygt en månad sedan när jag beställde gruvarbetaren tvivlade jag på om det skulle göra ROI på ett effektivt sätt men jag har varit positivt överraskad över att vi är drygt en månad sedan jag beställde gruvarbetare och jag har sett en ROI.

ZenCloud Portal är ett snyggt system för att hantera dina gruvarbetare och jag köpte några fler att leka med och prova olika pooler.

Jag tyckte att det var konstigt att företaget antyder att du pekar din gruvkraft till en annan pool men när du ändrar var du bryter men det visar sig att så inte är fallet. Ursprungligen började flera pooloperatörer som är på platsen som alternativ gråta då de såg noll ökning av hashkraft på poolerna de drivte och började be företaget att bevisa att gruvarbetare faktiskt kom online för den utvalda poolen.

Senare klargjorde VD för GAW Miners situationen och uppgav att företaget gör 100% av gruvdriften i en privat pool och att förändring där du bryter är helt enkelt en programvaruändring på utbetalningen du skulle ha fått om du hade börjat gräva på de andra poolerna . Hans uttalande om situationen:

Efter noggrann granskning har vi beslutat att peka på att vår hashkraft mot dessa pooler är kontraproduktiv för vårt mål att främja stabilitet i denna bransch. Istället skickar vi vår hashkraft till våra egna privata pooler, men håller dina utbetalningar 100% baserat på den pool du väljer. Detta ger dig effektivt tillgång till dina favoritpooler, men nu med nästan perfekt drifttid.

Det betyder att när du ändrar var din gruvarbetare “bryter” ändrar du helt enkelt vilken utbetalningsnivå du får och din faktiska gruvkraft ändras inte alls från en pool till en annan. Jag tyckte att detta var vilseledande från det sätt som lästes på instrumentbrädan och har hittat mig själv sönderriven. Josh tar upp en giltig punkt om poolernas tillförlitlighet men jag kände att det fortfarande var lite vilseledande och att hitta informationen var inte lätt om situationen.

Jag har också funnit det konstigt att företaget marknadsför gruvarbetare som är uppkallade efter de olika poolerbjudandena när dessa gruvarbetare aldrig kommer att röra vid dessa pooler. Medan hans rättfärdigande kan vara meningsfullt på en viss nivå är det enkla faktum att det innebär att gruvarbetarna faktiskt kör på dessa pooler för många användare.

Denna process är i bästa fall direkt oärlig och företaget borde göra mer för att klargöra att du inte faktiskt bryter på dessa pooler. Som det står uttalandet från Josh ovan i nu på ett forum-inlägg sedan borttaget och det bästa sättet att hitta denna information är dolt i användarvillkoren som vi citerar direkt här:

Att välja en pool innebär inte fysiskt eller elektroniskt brytning vid den valda poolen. I stället bestämmer du en utbetalning som motsvarar en beräkning baserat på den utvalda poolens utbetalning (baserat på till exempel beräkningar i realtid Megahash / sekund / dag). En Hashlet är virtuell programvara. Du kommer att få utbetalningar enligt poolen med med Hashlet är associerad. Du förstår uttryckligen företagets enda skyldighet gentemot dig att tillhandahålla en utbetalning baserat på den pool du väljer.

Det är också viktigt att notera att dessa är ”virtuella gruvarbetare”. Grafiken som används i reklammaterial återges och att programvaran sannolikt finns i en virtuell miljö, så när du köper en gruvarbetare ser det inte ut som vad som antyds i marknadsföringsmaterialet. Jag kommer inte att avskriva detta så bedrägligt eftersom det här är en ganska vanlig marknadsföringstaktik men en som motiverar att nämna eftersom jag inte ser många andra påpeka det i recensioner.

Ett annat problem som jag har med tjänsten är att de INTE har tillhandahållit bevis för ett enda block som hittills bryts.

Jag har ett problem med en leverantör som inte ger öppenhet om gruvarbetarna, var de bryter, vad den aktuella hashhastigheten är, var den makten pekas och bevisar att de bryter. Det har gått ganska länge sedan deras oro har tagits upp på olika forum över Internet och företaget har hittills inte lyckats diskutera många av dem..

Många webbplatser har praktiskt taget snubblat över sig själva för att publicera bitar som sjunger “obegränsade beröm” av GAW Miners Hashlet-tjänster få har täckt dessa uppenbara problem. Jag har personligen sett en ROI från min gruvköp och anser att min recension är stängd just nu och kommer att sälja mina gruvarbetare på marknaden eftersom jag föredrar att faktiskt hålla min gruvutrustning och inte bara hyra den från andra.

Coin Fire nådde ut till GAW Miners flera gånger för en kommentar innan vi körde den här biten och varje gång fick vi inget svar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me