Reddcoin službeno objavljuje POSV; Počet će 2. kolovoza (sada uživo)

Danas je vodeći programer Reddcoin, Laudney, najavio službeno izdanje POSV novčanika 1.3.0.0.  Reddcoin-ov POSV je tema o kojoj smo već govorili i potpuno je novi dokazni sustav koji bi trebao iskoristiti sigurnost POS-a, a istovremeno obeshrabriti gomilanje. Ova najava dolazi ubrzo nakon ogromnog porasta vrijednosti Reddcoina, koji je mjesecima lebdio u rasponu 3-6 Satoshi, prije nego što je eksplodirao do visine od 29 Satoshi, a sada je stabilan na oko 20.

Očekujem da će ova najava biti početak još jednog pomaka prema gore, zabranjujući bilo kakve pokušaje da se cijena snizi, jer je potvrda da je POSV funkcionirao dovoljno dobro da bi se mogao prenijeti na mrežu uživo zadržala popriličan broj investitora. Izjava je također otkrila da će ukupan broj RDD-a koji će postojati u trenutku prebacivanja biti nešto manji od 27 milijardi, što je gotovo pola milijarde manje nego što je prvotno predviđeno.

Popularski kotači i razmjene morat će se kodirati kako bi postavili nove novčanike, jer je ta promjena toliko velika da bi mogla dovesti do zanemarivanja transakcija nakon završetka prelaska na POSV. Međutim, budući da je Reddcoin tim ostao u bliskom kontaktu s vlasnicima glavnih burzi, kao i velikih rudarskih bazena, to bi trebalo biti pitanje.

Umjesto da sam nastavim s tim, čini se učinkovitijim pružiti Laudneyinu poruku izravno.

[šestar]

Dragi kolege Crvenokosi:

PoSV je sada službeno objavljen. PoSV novčanik v1.3.0.0 za Windows / Linux / Mac možete preuzeti na ovaj link[1]. PoSV će početi ublok 260800 koji se očekuje kovati oko 19:00 UTC, 02. kolovoza 2014. (Tko će biti sretnik?) Ukupan iznos RDD-a iskopan u fazi PoW-a bit će samo 27 milijardi, što je oko 500m manje nego što smo prvotno procijenili.

Svi korisnici (osim rudarskih spremišta)

 1. Šifrirajte svoj postojeći wallet.dat jer je klađenje moguće samo kod šifriranih novčanika.
 2. Sigurnosna kopija novčanika.dat
 3. Uklonite sve datoteke i mape u svojoj matičnoj mapi, osim wallet.dat
 4. Deinstalirajte stari novčanik. Instalirajte novčanik v1.3.0.0[2]
 5. Pokrenite novčanik i ponovno sinkronizirajte blockchain.
 6. Postavite ulog = 0 u reddcoin.conf ako želite onemogućiti ulog (npr. Ako ste čvor razmjene ili sjemena).
 7. Nikad ne postavljajte txindex = 0 (zadana vrijednost 1), jer to može ometati ulaganje.
 8. Da biste započeli ulog, jednostavno otključajte novčanik i pričekajte da stigne PoSV.
 9. Ako želite kompajlirati iz izvornog koda, git checkout v1.3.0.0 (git oznaka nije vezana za granu).
 10. U našem github repo[3], glavna grana je sada posv grana.

Rudarski bazeni

 1. Vaša rudarski demon (onaj koji stvara nove PoW blokove i najavljuje ih mreži) mora biti na v1.2.1.0(čak ni v1.2.0.0 koji će isključiti svi PoSV novčanici). U suprotnom mreža neće prihvatiti vaše nove blokove.
 2. Vaša demon za isplatu (onaj koji stvara transakcije za isplatu rudara dionica blok nagrada) treba nadograditi na v1.3.0.0 jer će transakcije kreirane prije PoSV novčanika biti ignorirane i odbačene od strane PoSV novčanika kad PoSV krene u blok 260800.

Zabava

 1. / u / hoppipoppipolla[4] ugošćuje našu (ne) poznatu glazbeni DJ party na http://plug.dj/reddcoin-com-r-reddcoin/[5]

Dodatne informacije

 1. Obaviještavaju se sve razmjene, istraživači blokova itd.
 2. Sljedećih ću dana objaviti više informacija na PoSV-u. Održat će se javno kviz natjecanje za PoSV s nagradama najboljim strijelcima.
 3. Molimo postavite bilo koje pitanje u nastavku, a ja ću dodati neka od njih u ovaj post.
 4. Sada možete isključiti sve čvorove na testnetu.

Na kraju, veliko hvala svima koji su nam pomogli testirati PoSV. Vaši napori i doprinos omogućuju ovo izdanje.

Pozdrav

laudney

[šestar]

Trenutačno ću ažurirati vlastiti novčanik i pripremiti korak-po-korak vodič za korisnike koji oklijevaju odmah uskočiti u ovo. To bi trebalo biti dostupno kasnije danas.

Ažuriranje: Prijelaz na POSV prošao je vrlo glatko, a Coin Brief je objavio vodiče za prebacivanje. Vodiči su dostupni ovdje: Vodič za nadogradnju novčanika za Windows Reddcoin POSV i Vodič za nadogradnju novčanika za MAC Reddcoin POSV.  Također, Reddcoin društveni novčanik koje smo prethodno pregledali sada je dostupno javnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me