Robocoin 2.0 bejelentette, új banki funkciók a Bitcoin számára

2014. június 10-én a Las Vegas-i székhelyű Bitcoin Az ATM-gyártó, a Robocoin bejelentette fejlesztésének következő szakaszát, a Robocoin 2.0-t. A vállalat azt reméli, hogy tényleges banki szolgáltatássá válik, nem pedig pusztán a Bitcoin szolgáltatójává ATM-ek. A Robocoin online Bitcoin banki szolgáltatást vezet be, több különböző számlával, különböző célokra; Robocoin, operátor, multiszig és bróker számlák, amelyeket a Bitcoin tárolási igényeinek megfelelően használhat fel. Egy személy online bankszámlája minden Bitcoin ATM-ből hozzáférhető lesz, ami azt jelenti, hogy többféle számla készítése nélkül is be tudsz utalni pénzeszközöket, felvehetsz és 12 különböző valutát válthatsz Bitcoin-ra bármilyen Bitcoin ATM-ből. Banki funkcionalitása mellett az új Robocoin online számlák online pénztárcaként fognak működni, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az egész világon azonnal küldjenek és fogadjanak pénzeszközöket. Jelenleg a Robocoin a világ 13 országának nyújtja Bitcoin ATM szolgáltatásait, és jelenleg azon dolgozik, hogy szolgáltatásaikat további országokba is kiterjessze. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az online banki szolgáltatás igénybevételéhez olyan országban kell laknia, ahol Robocoin ATM működik. Bárki létrehozhat fiókot és felhasználhatja online pénztárcaként.

A Robocoin 2.0 Bitcoin ATM-ek érdekes új funkciója a számla biztonsága. A biometrikus hitelesítési technológia megvalósításával a tenyér-szkenner a hitelesítés három tényezőjének egyike lesz – telefon, PIN és tenyér-véna -, amely „biztosítja az ügyfélszámlákat lopások és csalások ellen”.

Robocoin képernyőkép

Forradalmasítja a globális pénzátutalási piacot

Tudjuk, hogy a Bitcoin képes a pénz átutalására két személy között, bárhol, azonnal és minimális tranzakciós díjakkal, összehasonlítva a hagyományos banki intézményeken keresztül végrehajtott elektronikus átutalásokkal. Az a tény, hogy a Bitcoin átutalások mobiltelefonokkal is végrehajthatók, azt jelenti, hogy a Bitcoin helyettesítheti a hagyományos bankintézeteket a rendkívül elszegényedett országokban, ahol az egyének olcsó okostelefonokat használnak, nem pedig számítógépeket. A Robocoin 2.0 fejlesztésével azonban a globális pénzátutalási piac könnyebbé válik, mint valaha.

A Bitcoin-ot már használják azok a családok, akiknek fejletlen és fejlődő országokban vannak rokonai, hogy pénzt küldjenek e rokonoknak, hogy segítsék őket napi kiadásaikban. A Bitcoin annyira vonzó a családok számára ezekben a helyzetekben a pénzküldés gyorsasága és alacsony költsége miatt a Bitcoin fizetési hálózaton keresztül, szemben a pénz banki átutalásának hagyományos módszerével. Az egyik legnépszerűbb átutalási szolgáltatás a Western Union nemzetközi átutalási szolgáltatása. Van még egy startup nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás, a Moneygram, amely jelenleg a Western Union-nal versenyez. Ezek a szolgáltatások hatalmas tranzakciós díjakat számítanak fel, amelyek felemésztik a családok tengerentúli rokonainak küldött pénzének nagy részét, ami rendkívül költségessé teszi ezeknek a családoknak az elszegényedett rokonaik megsegítését. A Bitcoin sokkal jobb szolgáltatásnak bizonyult, mint a Western Union vagy a Moneygram, mivel a blockchain technológia elhanyagolhatóvá teszi az átutalási díjakat, vagy akár „ingyen” is, ha hajlandó kockáztatni a hosszabb megerősítési időket.

A Robocoin 2.0 kihasználja a rendkívül olcsó bányászdíjak és villámgyors tranzakciós sebesség előnyeit, összevonva az ATM szolgáltatást, a forró pénztárca szolgáltatást és a hűtőtároló szolgáltatást egy Bitcoin „banki” szolgáltatásba. A Bitcoin átutalási folyamat sokkal egyszerűbbé válik egy ilyen konszolidációval. Jelenleg, amikor az egyén a tengerentúlon akar bitcoinokat küldeni egy családtagjának, többlépcsős folyamatnak kell megtörténnie.

Először mindkét családtagnak le kell töltenie egy pénztárca alkalmazást; és a sok pénztárca-alkalmazás közül lehet választani, nehéz lehet kitalálni, melyiket használja a hatékonyság és a biztonság megfelelő egyensúlyának elérése érdekében, amelyre az átutalási piacon szükség lenne..

Ezután a bitcoinokat küldő személynek valóban cseréből kell megvásárolnia őket. A hírhedt Mt.-vel Gox-bukás, amelyet a A Willy-jelentés, kiderült, hogy minden Bitcoin-cserét rendkívül körültekintően kell használni.

Végül a tényleges tranzakciónak meg kell történnie, ami ennek a folyamatnak a legkönnyebb lépése; A személy azonnal elküldi a bitcoinokat a tengerentúlra, B. személynek. Ezután B személynek ki kell mennie, és meg kell találnia valakit, aki a bitcoinokat az adott ország pénznemére cseréli. Mivel rendkívül szegény országokban vizsgáljuk az átutalási folyamatot, nem valószínű, hogy sok kereskedő fogadná el a Bitcoint, ami szükségessé teszi a bitcoinok más valuták számára történő értékesítését. Ez a lépés a legveszélyesebb lépés a Bitcoin átutalási folyamatban, mivel az a személy, aki el akarja adni a pénznemeket, kiszolgáltatott lesz a rablásokkal és csalásokkal szemben, mivel kizárólag a bitcoinjukat vásárló személy iránti bizalomra kell támaszkodnia.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Ezt a folyamatot azonban a Robocoin 2.0 bevezetése egyszerűsíti és biztonságosabbá teszi. A folyamat minden lépése megtörténhet a Robocoin ökoszisztémában. Mindkét családtag online hozhat létre Robocoin-fiókot. Az A személy használhatja az online szolgáltatást vagy a közeli ATM-et, hogy biztonságosan megvásárolhassa a bitcoinokat és elküldje azokat a B. személynek. Ezután B személy elmehet egy Robocoin ATM-be, amely ideális esetben egy biztonságos, jól megvilágított helyen lenne, és használja ki a háromfaktoros hitelesítési folyamat előnyeit, hogy biztonságosan váltsa át a bitcoinokat egy másik pénznemre, amelyet a napi kiadásokra felhasználhat. A Robocoin 2.0 segítségével a kockázatos, többlépcsős Bitcoin átutalási folyamat sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá vált, és teljesen megbízhatatlanná válik.

Remélhetőleg a Robocoin 2.0 lehetősége a globális pénzátutalási piac teljes átalakítására a jövőben valamikor teljes mértékben megvalósul. Tudjuk, hogy a Bitcoin még a legszegényebb országokban is jólétet hozhat, ha teljesen kiszorítja a kormányt a monetáris rendszerből. Most, a Robocoin 2.0 bejelentésével, amely valamikor ezen a nyáron lesz elérhető, ez a lehetőség jelentősen kibővült.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me