Sex idéer Bitcoin och Altcoins behöver omfamna del I

Jag har tittat på utvecklingen av kryptovaluta under de senaste fem åren sedan Satoshi Nakamoto först avslöjade sitt hjärnbarn Bitcoin. Under den tiden har väl över 300 nya kryptor anlänt till scenen, många av dem försvinner snabbt, inte ens fotnoter i kryptorörelsens större historia. Anledningen till varje misslyckande var annorlunda, och jag vill inte fastna i en diskussion om dem. Istället skulle jag vilja diskutera några idéer som jag tror att kryptosamhället som helhet behöver omfamna. Vissa av dem kan verka udda och andra kan verka anklagande, men jag tror att jag är mer eller mindre korrekt i mina resonemang. För att göra mitt fall måste jag nämna några namn och eventuellt förolämpa vissa människor. Det är inte min avsikt, det kommer bara att bli en av de oundvikliga tillfällena. Det här är inte personligt, det här är affärer, så låt oss fortsätta med den förståelsen.

1. Termodynamikens lagar kan inte ignoreras

De två viktigaste fysiska lagarna i multiversumet är termodynamikens första och andra lag. Den första säger att energi inte kan skapas eller förstöras, utan bara förändras från ett tillstånd till ett annat. Den andra säger att allt så småningom faller sönder. Det är absolut kritiskt att dessa två lagar beaktas av varje myntutvecklare och varje myntinvesterare. Oavsett om du bryter med en CPU, en GPU eller en ASIC-gruvarbetare bränner du el och el är inte gratis. Om inte och tills vi löser problemet med energiproduktion och energiförbrukning kommer det att bli en ständigt ökande faktor i den långsiktiga lönsamheten för alla kryptovalutor. Du kan inte få något för ingenting. Detta är en grundläggande lag som styr universum, och att argumentera för den punkten är dumt. När Jackson Palmer skapade Dogecoin han gjorde det som ett skämt, och alla, inklusive Palmer, blev förvånade över att det tog fart. Beviljas att den lilla Shiba Inu är bedårande, men ingen kunde ha gissat att dogen skulle ta av som den gjorde. Många förutspådde dock korrekt att det skulle ta slut på ånga och krascha.

dogecoin_logo_large_verge_medium_landscapeAllvarligt, den valpen är CHARMING

Bitcoin var utformat för att ta nästan ett sekel att helt bryta, och Nakamoto förutsåg sannolikt aldrig att det skulle uppnå en utbredd mainstream-antagande. Visst inte inom ett decennium. Doge, å andra sidan, designades för det uttryckliga syftet med mainstream-antagande för att skapa en “tippvaluta” och var utformad för att producera 80 miljarder enheter. Sedan fattades beslutet att producera dem på obestämd tid, en situation som flyger inför lagarna om utbud och efterfrågan. Utan gränser för deras produktion skulle det snart inte finnas någon lönsamhet på grund av det ständigt ökande utbudet och de konstanta, eller stigande, produktionskostnaderna. När lönsamheten sjönk skulle incitamentet att fortsätta arbeta minska och gruvarbetarna skulle gå vidare till grönare betesmarker. Som du kan se i följande diagram har priset på doge varit i en jämn nedåtlutning. 180 dagar av Doge Lägg märke till hur dogen spikade i januari som svar på att samhället skickade det jamaicanska bobslaget till Sotji. Sedan spikade det igen i februari innan det släppte. En annan, mindre spik var resultatet av det framgångsrika sponsringen av Josh Wise på NASCAR. Därefter har värdet konsekvent sjunkit. 30 dagar med Doge Ovanstående bild är en 30 dagars ögonblicksbild av doges marknad. Genom att jämföra de två graferna kan du se hur dogen har gått från 60 miljoner dollar till 30 miljoner dollar på 90 dagar. Inte en tillfällighet finns det för närvarande 80 miljarder hundar i omlopp, och ytterligare 20 miljarder förväntas vid årets slut. Även om det har funnits några företag som nyligen har börjat anta doge som betalningsalternativ, förväntar jag mig inte att denna trend fortsätter. Det finns ingen anledning för dem att göra det om värdet fortsätter att sjunka. Och det kommer att fortsätta att sjunka när fler och fler hundar uppstår, vilket leder till hyperinflation. Varför skulle jag acceptera hundar värda till .00049 på morgonen med vetskap om att det troligen bara kommer att vara värt .00045 när jag stänger butiken? Bitcoin har haft volatila prissvängningar, men eftersom det var känt att endast ett begränsat antal bitcoins någonsin skulle produceras, var kommersiell adoption en beräknad risk med tanke på den långa synen. Det kommer aldrig att bli något slut på utbudet av hundar, därför ingen anledning att förvänta sig att priset någonsin kommer att stiga. Även om Doge skulle byta algoritmer till PoS och / eller merge-mining kommer priset aldrig att stiga.

2. Större är inte nödvändigtvis bättre

Många andra mynt, som såg Doges framgång och helt missförstod det, hoppade på vagnen och bestämde sig löjligt höga siffror var “Next Big Thing.” Kittehcoin (25 miljarder), Infinitecoin (90 miljarder) och andra mynt beslutade att de skulle trona doge och bli den nya internetkära. Och alla har misslyckats eländigt, till mycket överraskande förvåning, inklusive mig själv. Om du hade sagt till mig 2011 att en kryptovaluta med en hund för en maskot absolut skulle krossa TVÅ kryptovalutor med katt teman (Kittehcoin och Catcoin) skulle jag ha skrattat åt dig. Och ändå hände det. Anledningarna är rikliga och jag är säker på att någon kommer att skriva “How Doge Beat the Felines” och jag kommer gärna läsa den artikeln eftersom jag tycker om att lära mig nya saker. Det mest absurda exemplet på denna More Coins = More Popularity-ras är enligt min mening XXL-mynt som lovar att släppa ”2800 miljarder (sic).” För att ge dig en referensram för varför detta är löjligt (om det inte är omedelbart uppenbart) är den mänskliga befolkningen 6 miljarder. Det betyder att varje man, kvinna och barn på planeten kan få 400 av dessa XXL-mynt, och det skulle fortfarande finnas några kvar. Detta garanterar ganska mycket att de aldrig skulle vara värda mycket av någonting.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

3. Mindre är inte alltid mer

Den uppenbara borttagningen från ovanstående lektion är att du bör begränsa antalet producerade mynt, ja? När allt kommer omkring kodas Bitcoin för att bara producera 21 miljoner enheter totalt. Även om var och en kan delas upp till åtta decimaler, lämnar detta fortfarande bitcoin som kan utöva betydande kraft på marknaden, även med antalet bitcoins som har förlorats oåterkalleligt under de första dagarna innan de faktiskt hade något verkligt värde. (För att inte tala om Satoshi Nakamotos enorma innehav.) När man arbetade på knapphetsprincipen och sannolikt försökte bevisa att dogecoin inte var den tuffaste idén att slå krypto, utvecklade någon 42 Coin, en hänvisning till Douglas Adams-klassikern “The Hitchhiker’s Guide to Galaxy. ” Det skulle bara finnas 42 av dessa någonsin producerade, en situation som ledde till ett absurt högt initialvärde på 800 000 $. Det behöver inte sägas att bubblan sprängde nästan omedelbart och priset har kraterat till 9000 dollar. 180 dagar av 42   Den brådskande kraschen tar mig förresten till min nästa punkt … som kommer att behandlas nästa vecka, del två.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me