Silk Road Auction, and the Impact on Bitcoin Price

Tillkännagivandet från US Marshals att de kommer att auktionera ut bitcoins beslagtagna i Silk Road bysten i slutet av förra året har varit den största biten av Bitcoin nyheter under de senaste två veckorna. Nyheterna om denna auktion har till och med överskuggat den massiva rädslan kring Ghash.io, den största Bitcoin-gruvpoolen och dess uppnående på 51% hashkraft. Denna auktion har varit källan till mycket spekulationer angående framtiden för Bitcoin som helhet och den mer omedelbara framtiden för Bitcoin-priset. Många förutsägelser och “Analyser” har dykt upp de senaste dagarna och försöker förstå vad US Marshals auktion kommer att betyda för Bitcoin-priset. Jag avancerade till och med min egen analys (som jag gillar att tro använder en mycket mer sund metod än de positivistiska trendanalyserna på Reddit och de olika Bitcoin-nyhetswebbplatserna) angående de senaste händelserna relaterade till ett betydande fall i Bitcoin-priset, och hur auktionen kommer att påverka den nedåtgående trenden – som sedan har planat ut.

En sammanfattning av min tidigare Bitcoin-prisanalys

I min analys utforskade jag stora händelser som händer både inom och utanför Bitcoin-samhället och hur de bidrog till fallet i Bitcoin-priset. Vi upptäckte ett intressant förhållande mellan Bitcoin-priset och den amerikanska aktiemarknaden, eftersom båda reagerade på samma sätt som nyheter som kom ut ur Irak. Det verkade som om Bitcoin-marknaderna, åtminstone tillfälligt, hade kopplats till den vanliga aktiemarknaden i USA. Jag tror att orsaken till denna anslutning kom från Dish Network meddelande, som sannolikt tog in lite pengar från vanliga handlare, som definitivt skulle ha kopplat Bitcoin-marknaderna och de vanliga handelsmarknaderna. Dessutom var tillkännagivandet av Silk Road Bitcoin-auktionen ansvarig för ett betydande fall i Bitcoin-priset, som inträffade under bara ett par timmar. Jag kombinerade dessa två data med katalysatorn för Bitcoin-prisnedgången – Ghash.io-rädslan – för att bilda en sund förklaring av fallet i Bitcoin-priset som varade under större delen av en vecka.

Jag uppgav i min analys att priset skulle plana ut och eventuellt öka något tills Silkesväg auktion i slutet av juni. Hittills har min analys varit korrekt. Bitcoin-priset har legat inom ett intervall på $ 580- $ 610 sedan min analys publicerades på Coin Brief. Även om Bitcoin-priset inte har ökat något som jag spekulerade, hävdar jag att min analys har varit korrekt eftersom jag bara nämnde det som en möjlighet.

Analysen slutade med mitt uttalande att auktion av Silk Road-bitcoins oundvikligen skulle sänka Bitcoin-priset. Jag antog att bitcoins skulle översvämma marknaden och därmed öka utbudet och sänka Bitcoin-priset. Detta scenario är fortfarande en möjlighet; med tanke på att ytterligare några nyheter visas, verkar det som om auktionen kanske inte har någon betydande negativ inverkan på Bitcoin-priset.

Senaste utvecklingen och deras konsekvenser för Silk Road Auction

I en stor uppvisning av inkompetens från USA: s marshals, av misstag gjordes en lista över cirka 40 personer intresserade av auktionen. offentlig. Genom att skicka e-post till personerna på den här listan och ge dem information om auktionen skickade personen från Marshals som skickade e-postmeddelandet av misstag en kopia av e-postmeddelandet till alla på listan istället för en blindkopia. Detta misstag gjorde namnen synliga för alla som fick e-postmeddelandet, och någon tog en skärmdump av namnen på listan, som sedan gjorde sin väg genom Bitcoin-communityn. På denna lista över möjliga auktionsdeltagare var många chefer från framstående Bitcoin-företag och chefer för värdepappersföretag. Denna information tyder på att de som är intresserade av att köpa Silk Road-bitcoins inte är människor som vill göra vardagliga köp med dem. Värdepappersföretagen vill uppenbarligen hålla mynten som en investering. Och företagsledarna i Bitcoin kan antingen leta efter att hålla dem för sig själva eller investera i dem så att de kan användas för att förbättra de tjänster deras företag tillhandahåller. Plus, den stora mängden pengar som spenderas på den här auktionen tyder starkt på att vinnarna av Bitcoin-auktionen förväntar sig långsiktiga vinster på sina investeringar. Ingen kommer att skicka ut 200 000 dollar bara för att komma in i den här auktionen så att de omedelbart kan spendera bitcoins på sushi.

Den läckta listan med namn på personer som är intresserade av denna auktion gör det ganska tydligt att den som vinner dessa bitcoins sannolikt kommer att hålla dem under mycket lång tid, i hopp om att se marknadspriset gå mycket högre än vad de betalade för i auktionen. Därför kan auktionen mycket väl inte ha någon omedelbar effekt på Bitcoin-priset. Vi kommer bara se förskjutningar i Bitcoin-priset när dessa auktionsmynt börjar röra sig genom Bitcoin-ekonomin, när auktionsvinnaren börjar köpa varor med bitcoins eller sälja dem för fiat-valuta.

Ett tillkännagivande från SecondMarket, ett Bitcoin-företag som kommer att bjuda på Silk Road-bitcoins, kan dock öka sannolikheten för att de auktionsmynt kommer ut på marknaden snarare än senare. Företaget kommer att tillåta vissa kunder att göra individuella bud som kommer att gå in i ett sammanlagt bud, som sedan kommer att avanceras i ett försök att köpa åtminstone några av Silk Road-bitcoins. Om SecondMarket vinner något av mynten kommer de att fördelas mellan de enskilda anbudsgivarna, troligtvis proportionella mot det belopp de bidrog med till det sammanlagda budet. Genom att sänka kapitaltröskeln för auktionen kommer mycket mindre mängder bitcoins att fördelas från den totala potten som auktioneras av Marshals. Eftersom investeringarna i dessa bitcoins kommer att bli mycket mindre ökar sannolikheten för att bitcoinsna flyttas snabbare, vilket minskar Bitcoin-priset. Men de minimibidrag som SecondMarket anger är $ 25.000 och $ 50.000, beroende på vilken typ av utbetalning som bidragsgivarna letar efter. Det är fortfarande en betydande summa pengar, och bitcoinsna måste hållas ett tag innan anbudsgivarna ser en avkastning på sina investeringar. Så även om chanserna för att mynten dumpas omedelbart kan öka något, verkar det fortfarande mer troligt att de kommer att hållas kvar.

En liten modifiering av min Bitcoin-prisanalys

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Vad betyder detta för det framtida Bitcoin-priset? Bortsett från viss panikförsäljning under auktionen, bör Bitcoin-priset inte sänkas betydligt när auktionen är över. Antingen kommer denna sidledes trend att bestå, med tanke på en liten avvikelse på grund av panikförsäljning, eller så kommer Bitcoin-priset att vända uppåt i väntan på positiva nyheter som kommer från vinnaren av Marshals ‘Bitcoin-auktion.

Sammanfattningsvis har mina förutsägelser för den inverkan som denna auktion kommer att ha på Bitcoin-priset gått oundvikligen nedåt till osäker, med en sannolikhet för en fortsättning av sidotrenden eller en uppåtgående vändning av Bitcoin-priset. Jag håller dock resten av min analys som solid; Bitcoin-priset förblir troligtvis platt fram till auktionen, och vi får se vad som händer efter det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me