Snälla, inte ett annat mynt … vilka altcoins är värda att titta på

Det verkar som om altcoins exploderar. Nästan varannan dag hör du om ett nytt mynt som precis kom ut vilket är “det bästa myntet någonsin !!!”. Till exempel publicerade Kanye West just häromdagen Coinye West, sitt eget kryptomynt, DogeCoin uppfanns som ett skämt men tog sedan till allas förvåning och nu finns det till och med en tjänst som erbjuder dig att skapa din egen kryptovaluta.

Altcoins överallt

Det finns över 175 kryptomynt i existens

Ja, jag var också ganska chockad över det numret (för referens har bilden högst 134 mynt, jag har kollat ​​…). Jag säger “över 175” eftersom det finns 175 listas här och jag känner till minst 1 till som inte finns med där. Så även om nästan alla mynt är deflaterade har en absurd situation uppstått. Om du inte kan bryta mer mynt, låt oss bara skapa ett annat mynt.

Så för att så att säga dela vete från agnet bestämde jag mig för att gräva mig lite djupare in i altcoinsvärlden.

Endast 12 altcoins överstiger 0,1% av Bitcoins totala volym

Granska information från CoinMarketCap.com Jag fick reda på att endast 12 andra mynt uppgår till minst 0,1% av Bitcoins totala handelsvolym är USD, och endast 3 uppgår till över 1% av Bitcoins totala börsvärde.

altcoin-diagram

Och det här är de 13 bästa mynten med motsvarande marknadstak (du kan klicka på varje mynts symbol för att komma till dess webbsida):

Myntnamn Symbol Volym i $
Bitcoin BTC  $ 10,974,530,157.00
Litecoin LTC  667 794 066,00 dollar
Krusningar * XRP  $ 168,000,000,00
PeerCoin PPC  $ 130,949,792.00
MasterCoin MSC  $ 92,845,656.00
NameCoin NMC  $ 55,114,170.00
NextCoin NXT  $ 36,428,148.00
PrortoShares DAC  23 348 264,00 dollar
MegaCoin MEC  $ 19,406,342.00
WorldCoin WDC  17 855 052,00 US $
Quark QRK  17 710 493,00 dollar
PrimeCoin XPM  15 019 409,00 dollar
FeatherCoin FTC  11.701.623,00 $

* Rippelinformation uppskattas eftersom jag inte kunde hitta den exakta mängden XRP i omlopp.

För att ta reda på exakt information om varje mynt och var det handlas kan du besöka CryptoCoinCharts. Du hittar över 245 valutapar där …

Vad är ordet på gatan ?

Vad händer om det finns mynt som alla pratar om men inte har nått ett tillräckligt marknadsvärde? Det kan ge oss ett försprång om vi börjar bryta dem tidigare. Så jag gjorde ett litet test och försökte ta reda på vilka mynt som mest talas om på nätet. Jag började naturligt med Google Trends.

De flesta av de mynt jag har mätt mot Bitcoin och Litecoin lyckades inte ens dyka upp i grafen, förutom Quark och DogeCoin. Quark är ett altcoin som anses säkrare än Bitcoin, dess brytning är snabbare och det är inflationärt. Även om DogeCoin började som ett skämt som nämnts tidigare, är det idag marknadsvärde cirka 5,5 miljoner dollar.

Jag gick sedan vidare för att göra lite twitteranalys och fick reda på följande tweet-grafer:

tweets på altcoins

Dessa är DogeCoin och Quark jämfört med Litecoin. Bara för referens här är hur Litecoin jämfört med Bitocin ser ut:

bitcoin vs litecoin

Så även om dessa altcoins (DogeCoin och Quark) inte ens är nära Bitcoin, ger de Litecoin en hel kamp i de sociala medierna de senaste dagarna (data är från den senaste månaden), liknande det vi ser på Google Trender.

Ord är billiga, vad sägs om människors handlingar ?

Till slut bestämde jag mig för att se vilka webbplatser som får mest trafik. Jag gjorde det med Alexa – webbinformationsföretaget, de har en rankning för varje webbplats enligt dess trafikuppskattningar. Resultaten var ganska förvirrande måste jag säga. Naturligtvis tillhörde första och andra platsen Bitcoin och Litecoin. 3: e plats tillhörde förvånansvärt nog Feather-myntet. Fjädermynt är en altcoins som har Scrypt-baserad hashingalgoritm (jag har ingen aning om vad det betyder …).

På 4: e plats var Ripple och i 5: e överraskning … DogCoin!

feathercoin alexadogecoin alexa

Så vad är slutresultatet ?

Först och främst, kör inte efter varje nytt mynt du hör om. Det har blivit något av en modefluga att skapa nya mynt idag. För det andra kanske jag vill ta en djupare titt på Quark och FeatherCoin. När det gäller DogeCoin är jag lite ambivalent, kom ihåg att det bara har funnits i en och en halv månad och det var mycket surr över det sedan det började som ett skämt. Informationen som ges här lovar naturligtvis ingenting men förhoppningsvis redogjorde det för en del av röra om alla mynt där ute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me