Sötét pénztárca Alpha 4 kiadás

Sötét pénztárca

A Selyemút lett az első olyan széles körben sikeres online piac, amely kizárólag kriptovalután működött, és rekordot ért el az egyébként beszerezhetetlen tételekről. Legyen szó illegális mámorítószerekről, a szerencsejátékkal kapcsolatos növekvő lehetőségekről vagy bármilyen jellegű tiltott anyagról, az online feketepiac képes bejutni társadalmunk minden résébe. A Selyemút felhasználta a felhasználók pénztárcáját, keverőt, hírnévrendszert, privát üzeneteket, eladóoldalakat és választottbírákat. Bitcoin az elsődleges kriptovaluta, amelyet ilyen online tranzakciókban használnak, és bár ez magánjellegű, az olyan funkciók, mint az online nyilvános főkönyv, óvatosságra késztethetik azokat, akik teljesen láthatatlanok akarnak maradni. A kódolók egy csoportja, az unSystem néven 2014. május 1-jén jelentette meg a Dark Wallet alkalmazást. A Dark Wallet egy olyan alkalmazás, amelynek célja a felhasználók identitásának és tevékenységeinek teljes burkolása oly módon, hogy megpróbálja biztosítani a Bitcoin felhasználók számára a névtelenséget. A Darkcoin Darksendje biztosítja Darkcoin felhasználók.

A program arra törekszik, hogy kiküszöbölje azokat a kormányzati szabályozásokat, amelyek bizonyos bitcoinok pénztárcáján keresztüli kötődéséhez vezetnek. Bonyolult titkosítással és a felhasználói fizetések nyomon követhetetlenné keverésével igyekszik teljesen követhetetlenné tenni az online tőkét. Ez meggyulladhat feketepiacok mint például a Selyemút. Általánosabban az a céljuk, hogy titkosított eszközöket biztosítsanak a tömegek számára, és új kereskedelmi lehetőségeket tárjanak fel.

Építészet

A Dark Wallet Bitcoin szabványként a libbitcoin-ot, az unSystem csapat másik projektjét használja. 2011 májusa óta fejlesztés alatt áll. A Libbitcoin aszinkron kódot biztosít, amely számos más projekt alapjaként szolgál. A projekt azt állítja, hogy elsősorban Satoshi eredeti protokollja érdekli, azzal a céllal, hogy egy kiterjeszthető, méretezhető, rugalmas architektúrát hozzon létre, amely lehetővé teszi a Bitcoin nagymértékben konfigurálhatóságát. Mindez összhangban van azzal, hogy a csapat a magánéletre összpontosít, a Bitcoin növekedésével együtt a rugalmasság növelésével és az egész rendszer minél decentralizáltabb fenntartásával. A Dark Wallet az Obelisk nevű blokklánc-lekérdezést is használja. Emellett méretezhető és pénzügyi alkalmazásokon alapul. Az Obelisk rendelkezik egy teljesen Python-alapú klienssel és egy könyvtárral is, amely lehetővé teszi az egyszerű portálást több platformra, beleértve az Androidot, a Windowsot és a Mac-et is. A csapat Javascript könyvtárakon is dolgozik a Dark Wallet további terjesztésén, valamint a beépülő modulokkal, amelyek lehetővé teszik a webszolgáltatások számára a hasonló kriptográfiai technológiák elérését. A tranzakciók elrejtése érdekében a Broadcaster, egy harmadik fél proxy, a tranzakciókat más pénztárca-tranzakciókkal összekeverve közvetíti. Ezenkívül rendelkezik egy állítható sebesség-felfedezés díj opcióval.

A tranzakciók terjesztésére használt eljárást Coin Join néven hívják. Eltávolítva azt a feltételezést, hogy a fogadó végén lévő személy A-tól B-ig megegyezik a tranzakció pénzeszközeinek személyével, C-tól D-ig, akkor B és D összekeverhető, ahogy A és C is összetéveszthető, így névtelen tranzakciósorozat létrehozása a négy ember között. Minden aláírás egy többaláírási tranzakcióban függetlenné válik. Ez lehetővé teszi a Bitcoin felhasználók számára, hogy számos bemenetet válasszanak ki, valamint számos kimenetet az alapok fogadásához. Ezután minden tranzakció önállóan aláírható, és az aláírásaik összevonhatók. Mindazonáltal mindaddig nem ellenőrzik, amíg minden aláírást meg nem adnak. A multikey-hez társított kulcsok mindegyikét felhasználnák a közösségi ellenőrzésre, valamint a Bitcoin egyes tulajdonosának kilétének elfedésére. A felhasználók megtagadhatják egy olyan tranzakció aláírását, amellyel kapcsolatban problémát látnak. A Coin Join-ot akkor használnák, ha többen vásárolnak egy bizonyos területről, vagy pénzt küldenek egy egyedi számlára, így a két vagy több felhasználó együttműködne a magánélet védelme és a hálózat terhelésének megkönnyítése érdekében. Az összekapcsolt tranzakciók nem különböztethetők meg egy normál tranzakciótól, ha ez a rendszer széles körben elterjedne, akkor még azoknak is megnő a magánéletük, akik nem használták a Coin Join-ot, mivel a bemeneti együttes csatlakozás nem lesz túl erős bizonyítéka a pénztárca feletti ellenőrzésnek. Az érme-csatlakozás a Bitcoin alapvető kódjának megváltoztatása nélkül is lehetséges.

Hatások a Bitcoin árára

Azáltal, hogy közvetlenül a feketepiacra táplálkozik és növeli a biztonságot, a Dark Wallet képes arra emelje a Bitcoin árát szignifikánsan. A biztonság növelése, ezáltal a kényelem növelése vonzaná az egyéneket, akik egyébként beszerezhetetlen árukat keresnek, vagy akik pénzügyi tranzakcióikat titokban kívánják tartani. Ez arra készteti őket, hogy több Bitcoin-t vásároljanak, magasabb áron. A Bitcoin teljes értéke tovább emelkedne, ami további befektetéseket okozna azoknak, akik a Bitcoin-nal való részvételről vitatkoznak. Ez még jobban felhívná a figyelmet a Dark Wallet-ra, és potenciálisan létrehozhat egy finom ciklust, amely rendszeresen segíti a Bitcoin árának emelkedését.

Alpha 4 verzió

A 2014. június 13-án megjelent Dark Wallet Alpha 4 verziójának célja a többjelű automatizálás, így a többnyelvű kézi aláírásra nincs szükség. Az új fejlesztés befejezi azt a korábbi problémát, hogy páratlan szkripteket kell másolnia-beillesztenie annak érdekében, hogy a multisignaure aláírás átmenjen. A Dark Wallet alapvető jellemzői már meg vannak, ezért a fejlesztés olyan szakaszba lépett, ahol a biztonság, a stabilizálás és a felhasználóbarátság került a fejlesztés középpontjába. Az előcsarnok párosítási mechanikája kinyitotta az ajtót, így a több aláírással ellátott aláírások automatikusan elküldhetők más felhasználóknak, lehetővé téve az aláírások terjesztését egy adott pénztárca többi pénztártagjának is. Most, amikor pénzeszközök jönnek létre, azokat párosított tulajdonosoknak is elküldik. Ezeket a társakat értesítik, hogy elfogadják a pénzeszközöket, lehetővé téve a pénztárca behozatalát. Az elköltött pénzeket azután eltakarják, társaik aláírhatják az alapokat, és az aláírásokat terjesztik. Ha elegendő aláírást kap egy bizonyos társ, akkor közvetíti a tranzakciót, és a terjesztés leáll, mivel az alapokat titokban sikeresen átutalták. Az alfa 4 kiadása a vártnál tovább tartott az unSystem fórumok fejlesztése, valamint az unSystem wiki oldalainak perzsa és spanyol nyelvre történő lefordítása miatt. A béta hamarosan megérkezik, bár sok munkát kell elvégezni.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

A fejlesztők arra bátorítják a tesztelőket, hogy a Dark Wallet használatával tesztnet-érméket, és ne valódi Bitcoint használjon, amíg a rendszer teljes biztonságú és alapos tesztelésre kerül..

A teljes kiadási megjegyzések itt érhetők el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me