Te vagy ezek közül a 8 Bitcoin kereskedési személyiség közül?

Mivel minden nap több ember érkezett a Bitcoin világába, úgy döntöttünk, hogy megnézzük, milyen kereskedők vannak odakinn. Mára már több millió felhasználóval sokféle személyiségre számíthat, de vannak olyan típusok, amelyek úgy tűnik, hogy folyamatosan jelentkeznek.

Nem csak a bányászoknak van furcsa módjuk, a rendszeres kriptovaluta kereskedők sem különbek. A weboldal Coindesk készített egy listát 8 Bitcoin személyiségről, azok közül, amelyek a legjobban kiemelkednek, és ihletet kaptunk. Te is ezek közé tartozol? Van ilyen a barátai közül? Talán felismer néhány jelet (vagy talán aggódni fog, mert felismeri önmagát …)!

1. A trendi kereskedő

Az a fajta kereskedő, amelyik együtt jár az áramlással és életében szinte mindenre alkalmazza ezt a szabályt. A divatos kereskedő az a fajta egyén, amely döntéseket hoz annak alapján, amit más emberek csinálnak, és annak is, amit elvárnak tőle. Tömeges viselkedésnek hívják, és a legtöbben hajlamosak vagyunk ezt követni, ez része a genetikai kódunknak. Ésszerű példaként megemlítem, hogy a trendi kereskedő valószínűleg az lesz, aki megvásárol egy bizonyos terméket anélkül, hogy valóban szüksége lenne rá, csak azért, mert mindenkinek van ilyen. Ez azonban veszélyes módja annak, hogy olyan piacon cselekedjünk, mint a Bitcoin.

2. A juhok

4890253291_7811d36b54_z

Ez nagyon hasonlít a divatos kereskedőhöz, de erősíti egyes kereskedők negatív oldalát. Ez a típusú kereskedő lesz az, aki kényelmesen a nyája közepén ül, és hirtelen csak annyi kell, hogy egy juh farkast sírjon, és a „juh kereskedők” követni fogják, és kétségbeesetten futni kezdenek. Miért rosszabb juhnak lenni, mint divatos kereskedőnek lenni? Mivel a bitcoin piacra gyakorolt ​​hatása sokkal rosszabb. A „juhok” elkeserednek és terv nélkül indulnak el futni egy piaci összeomlás vagy egy pénzügyi buborék alatt. És a legvalószínűbb, hogy leesnek egy szikláról, mert annyira félnek, hogy nem látják, merre tartanak.

3. A „jobb, mint a semmi”

Ez a fajta kereskedő meglehetősen furcsa, főleg azért, mert idegenkedik a pénzvesztéstől. Inkább csökkenti a veszteségeit, és azonnal elad valamit, amelynek értéke megnőtt – ellentétben azzal, hogy várakozzon és még több pénzt szerezzen -, és ragaszkodik valamihez, amely értékét vesztette befektetése megtérülésének hamis reményében. A Bitcoin egyelőre még mindig játék, és ezek az emberek nem állnak készen a játékra.

4. A Wall Street-i kereskedő

kereskedő1

Ó, az irónia … A Wall Street-i kereskedő az a fajta kereskedő, akinek csak egy tippre van szüksége a piaci mozgásokkal kapcsolatban, és már úgy gondolja, hogy pontosan tudja, mit kell tennie. Sokan azt gondolják, hogy a Bitcoin olyan, mint a tőzsde, ha nem az. Ennek a kereskedőnek csak egy kis intelligenciára van szüksége, és ezt fogja használni útmutatóként. Például, ha olyan forrásból hallják, amelyet megbízhatónak tartanak, hogy a Bitcoin értéke csökken, akkor ez a kereskedő ebbe az irányba tereli cselekedeteit, mindent megtesz azért, hogy pénzt keressen.

5. A Bob Marley

Miért éppen Bob Marley? Mivel ezek a kereskedők nem aggódnak egy dolog miatt, valóban hiszik, hogy minden apró dolog rendben lesz. Ők az optimisták, akiknek a pohara Bitcoins mindig félig tele van. Azonban hajlamosak figyelmen kívül hagyni a katasztrófa első jeleit, és általában szenvednek az ilyenfajta hozzáállástól.

6. A „csak innen mehet fel”

A túl magabiztos kereskedők pontosan így gondolkodnak. Számukra, ha a dolgok rosszak, csak jobbá válhatnak. És ha jó a helyzet, akkor azok is csak jobbá válhatnak. Ezek azok a kereskedők, akik akkor esnek a legnagyobb esésre, amikor minden összeomlik, de ők is elfelejtik a múltat, amikor a dolgok újra javulni kezdenek.

7. A strucc

Strucc-ember-fej-homokba

Van ilyen kereskedő is, amely egy struccra emlékeztet minket. Különösen azért, mert hisz abban, hogy ha a homokba temeti a fejét, és várja a vihar elmúlását, biztonságban lesz. Az újonnan érkezők és a tapasztalatlan kereskedők gyakran ezt teszik, de a nehéz helyzetek tagadása nem viszi el.

8. A sajnálattal teli

Sajnálatos kereskedőnek lenni nem könnyű. Mindig gondolkodnak és újragondolják, mit tettek rosszul. „Miért nem hajtottam végre ezt a beruházást? Miért készítettem azt a másikat? ”… Teljesen mindegy, hogy mit csinálnak vagy nem, mindig lesz mit megbánniuk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me