Tjäna pengar på att driva en Bitcoin-kran – Min 45-dagarslektion

Så det har gått mer än en månad som jag har drivit Milli i hopp om att få lite vinst. För dig som är ny på den här webbplatsen, Milli eller Bitcoins i allmänhet, vänligen läs detta inlägg först eftersom jag har gett en fullständig beskrivning av vad jag pratar om i det här inlägget.

Det har gått ungefär 45 dagar, men jag har lärt mig mycket. I grund och botten är jag fortfarande inte lönsam och det finns många anledningar till det (vi kommer snart till dem). Men en av de bästa sakerna som hände mig den senaste månaden är att jag träffade Daniel D’alien från Bitcoin Aliens. Han är killen som springer Bitcoin Aliens – en av de mest framgångsrika (om inte DE mest framgångsrika) Bitcoin-kranar där ute.

Så jag har fått mycket hjälp, mycket prov och huvudsakligen mycket fel &# 128578; Men jag gillar att göra misstag, det betyder att jag lär mig något nytt. Så här är min uppdelning av vad jag har lärt mig de senaste 45 dagarna. Använd detta för att optimera vinsten på din egen kran men kom ihåg att varje webbplats är olika, så det som fungerar för mig kanske inte fungerar för dig och vice versa.

Det bästa misstaget jag gjorde på Milli

Det första Daniel uppmärksammade var annonslayouten på min webbplats. Vid den tiden använde jag tre annonsuppsättningar från Google Adsense – två på sidorna av webbplatsen och en i mitten. Jag har ändrat dessa annonser till 336 × 280 rektangelannonser och placerat dem mitt på sidan där människor fokuserar sin uppmärksamhet.

Det betyder att jag har placerat annonserna längst upp på mitten av sidan och nära knappen “hävda Bitcoins”. Det verkar som om den nya layouten ökade annonsintäkterna från 0,33 USD per minut (intäkt per tusen visningar) till 0,40 USD per minut. Så denna förändring ensam gav mig en 21% ökning av intäkterna. Så här ser webbplatsen ut idag (klicka för att förbättra):

milli layout

Det finns också det faktum att jag bara har visat annonser i Adsense (och inte display + text). Efter att ha läst lite om det fick jag veta att om du kör display + textannonser får du ett mycket högre varvtal. Men jag var inte helt övertygad så jag testade mina Adsense-annonser. Detta kan enkelt göras via Adsense-instrumentpanelen.

Jag delade upp alla mina annonser för att endast visa och text + visa och såg vad som fungerade bättre. I 100% av fallen hade text + displayannonser högre RPM. Så från och med idag visar jag text + displayannonser på alla annonsplatser.

Saker som hotar min webbplats

Några saker kom upp under de senaste dagarna som fick mig att tänka om jag gör något som faktiskt kan få mig att förbjudas från Adsense-programmet. Först och främst rekommenderas det att du läser Adsense programpolicyer och se till att du komplimangerar dem.

Efter att ha gått igenom dessa villkor verkade det som om de flesta kranar där ute idag bryter mot dessa policyer genom att göra deras webbplats svår att navigera, lägga upp annonser i popup-fönster eller placera mer än 3 annonsplaceringar på deras webbplats.

Men när jag tittar på Milli är de saker som jag tror riskerar att bryta mot Adsense-policyerna:

  • Webbplatsen har väldigt lite innehåll och inget originalinnehåll
  • Webbplatsen har ett affiliate-program (som alla kranar) som kan betraktas som en ogiltig trafikkälla. Men jag kunde inte hitta någon plats som uppgav att detta var en direkt överträdelse.
  • Google ogillar MFA: er – Made for Adsense-webbplatser. Kran kan betraktas som en sådan webbplats men jag antar att om du bygger webbplatsen ordentligt (huvudsakligen med tillräckligt med innehåll) blir den inte förbjuden.

Så som du kan se måste jag ta hänsyn till det faktum att Google en dag bara kan besluta att förbjuda min webbplats eftersom de känner för det. Den mer skrämmande tanken är att de kommer att förbjuda mitt konto eftersom det betyder att jag inte kommer att kunna publicera några annonser på 99Bitcoins också. Du kan dock inte bara sitta på staketet och vänta och se vad som händer så jag kommer att försöka göra Milli bättre i hopp om att det fortsätter att betraktas som en legitim webbplats.

Hur du optimerar din kran för bättre resultat

Sist men inte minst lärde jag mig också att jag behöver optimera mina kraninställningar lite. Det viktigaste jag gjorde var att sänka timern på kranen till 15 minuter istället för 45. Ju lägre timern är desto fler intryck och Time on Site får du. Här är resultaten:

milli timer

Som du ser skapade det en enorm skillnad i mätvärdet Time on Site. Det påverkade också sidvisningarna som förmodligen fick mig att tjäna mer också. Så här växte sidvisningarna över tiden:

milli sidvisningar

Hur mycket tjänade jag faktiskt de senaste 30 dagarna?

Nu till den del som vi alla har väntat på. Förutom att implementera Adsense registrerade jag mig också för Coinad. Men jag lägger bara en Coinad-annons just nu eftersom jag inte vill lägga till många variabler i mina tester. Så i syfte med detta inlägg kommer jag att ignorera Coinads intäkter helt (de var inte så mycket till att börja med).

Så titta på de senaste 30 dagarna så här är hur mycket jag spenderade på FaucetBox (utbetalningar till användare):

milli kranlåda

Om du lägger till 2,5% provision kran rutan får det totala i 0.65642691BTC som till dagens växelkurs motsvarar $ 295.

Och här är hur mycket jag gjorde av Adsense:

Milli Adsense

Så som du kan se de senaste 30 dagarna förlorar jag faktiskt pengar. Summan uppgår till en förlust på $ 36,95.

Varför i helvete tappar jag pengar?!?

Jag antar att du kan bli avskräckt efter att du har läst fram till att du faktiskt tappar pengar. Lita på mig, jag hör dig &# 128578;

Men som jag sa i början är misslyckande en bra sak. Det får dig att tänka, det tvingar dig att bli bättre. Så här är mina första slutsatser om varför jag är förlorad:

Så den huvudsakliga slutsatsen från hela detta scenario var att jag fram till nu bara gissade vad jag skulle betala mina användare. Nu har jag ett bevisat svar på hur mycket jag kan betala dem. Jag har redan implementerat dessa beräkningar i kranen och förhoppningsvis kommer vi att se resultaten nästa månad. Jag kommer också att justera dessa beräkningar varje gång Bitcoin-växelkursen stiger med mer än $ 50.

“Varför driver du inte mer trafik till webbplatsen?”

Svaret beror på att webbplatsen inte fungerar än. Vad jag menar med det är att tills jag kan bevisa i mindre skala att jag kan tjäna pengar på sajten är det ingen mening att köra mer trafik. Det skulle vara precis som att hälla vatten i en läckande hink.

Så vad är nästa för Milli??

Bra fråga. Jag tror att jag kommer att fokusera på följande månad:

Så det är det för idag, hoppas att du gillade den här uppdateringen om mina framsteg med Milli. Om du har några frågor, kommentarer eller något som du vill lägga till, låt mig veta i kommentarfältet nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me