Uvjeti korištenja

Dobrodošli na 99bitcoins.com („Web stranica“).

KORIŠTENJE WEB STRANICE

 1. Web stranicu možete koristiti isključivo u privatne i osobne svrhe. Ne možete komercijalno koristiti web mjesto ili bilo koji njegov sadržaj.
 2. Morate imati najmanje 18 godina da biste koristili našu web stranicu. Korištenjem naše web stranice i pristajanjem na ove uvjete korištenja jamčite i potvrđujete da imate najmanje 18 godina.
 3. Naša web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice i pristajanjem na ove uvjete korištenja pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovim Uvjetima naše politike privatnosti.

SADRŽAJ KORISNIKA

 1. Web stranica omogućuje korisnicima slanje i objavljivanje komentara i sadržaja na raznim mjestima („Sadržaj“). Preuzimate isključivu odgovornost za svoj Sadržaj i za posljedice objavljivanja.
 2. Sadržaj koji su korisnici poslali ne odražava stavove Internet stranice. Objavljivanje sadržaja ne jamči njegovu valjanost, pouzdanost, točnost, zakonitost niti je ažurno. 

ZABRANJENE AKTIVNOSTI

 1. Bilo koji sadržaj i podaci na web mjestu bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na podatke, tekst, fotografije, grafike, video, itd.) Su naši vlasnički podaci. Pristajete da nećete na drugi način modificirati kopiranje, distribuciju, prijenos, prikazivanje, izvođenje, reprodukciju, objavljivanje, licenciranje, stvaranje izvedenih djela, prijenos, prodaju, ponovnu prodaju ili bilo koju drugu upotrebu, osim privatnog čitanja. Uz to, slažete se da nećete:
 • Koristite web stranicu ili njezin sadržaj u bilo koje komercijalne svrhe;
 • Pristupiti, nadgledati ili kopirati bilo koji sadržaj ili informacije web stranice koristeći bilo koji robot, pauk, strugač ili druga automatizirana sredstva ili bilo koji ručni postupak u bilo koju svrhu bez našeg izričitog pismenog odobrenja;
 • “Uokviri”, “zrcali” ili na bilo koji drugi način ugradi bilo koji dio Web mjesta u bilo koje drugo web mjesto bez našeg prethodnog pismenog odobrenja.
 • Umanjiti ili povrijediti vlasnička prava nas ili drugih, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava i zaštitne znakove;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji stvara rizik po čovjekovu sigurnost, privatnost, sigurnost ili zdravlje;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji identificira druge osobe bez njihovog pristanka na otkrivanje njihovih podataka koji mogu osobno identificirati ili koji se odnose na maloljetnike i koji ih identificiraju, njihove osobne podatke ili adresu i kontakt podatke;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji je nezakonit, klevetnički, klevetnički ili narušava privatnost drugih;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji uznemirava, vrijeđa, prijeti ili je vulgaran;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji karakterizira ili koji potiče rasizam ili nezakonito diskriminira na osnovi rase, podrijetla, etničke pripadnosti, nacionalnosti, vjere, spola, zanimanja, seksualne orijentacije, bolesti, tjelesnog ili mentalnog invaliditeta, vjere, političkog stava ili društveno ekonomska klasa;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji potiče ponašanje koje bi se smatralo kaznenim djelom ili dovodi do građanske odgovornosti ili drugih tužbi;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji promovira piramidalne sheme, lančana slova ili ometajuće komercijalne poruke ili oglase ili bilo što drugo zabranjeno zakonom ili ovim Uvjetima;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji sadrži promocije, političke kampanje, oglašavanje, natjecanja, tombole ili pozive;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji sadrži viruse, oštećene podatke ili druge štetne, ometajuće ili razarajuće datoteke;
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji lažno izražava ili implicira da takav sadržaj sponzoriramo ili podržavamo.
 • Dodajte bilo koji Sadržaj koji prema našoj jedinstvenoj prosudbi (a) krši prethodne ovdje navedene pododjeljke, (b) je neprimjeren, (c) koji bilo kojoj drugoj osobi ograničava upotrebu ili uživanje u web lokaciji ili (d) koji nas može razotkriti , naše podružnice, korisnici ili bilo tko s nama povezan s bilo kakvom štetom ili odgovornošću bilo koje vrste.
 1. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo koji Sadržaj koji ste objavili, pohranili ili prenijeli vi ili bilo koja druga treća strana, niti za bilo kakav gubitak ili štetu na njemu, niti odgovaramo za bilo kakve pogreške, klevetu, klevetu, klevetu, propuste, laži, opscenost, pornografija, psovke ili bilo koji drugi neprikladni sadržaj bilo koje vrste s kojim se možete susresti.
 2. Kao davatelj ove web stranice, nismo odgovorni za bilo kakve izjave, izjave ili sadržaj koji njezini korisnici pružaju na web mjestu. Iako nemamo obvezu pregledavati, uređivati ​​ili nadzirati bilo koji Sadržaj objavljen na ili distribuiran putem web stranice, pridržavamo pravo i imamo apsolutnu diskreciju da pregledamo Sadržaj prije ili nakon njegove objave, spriječimo objavljivanje neprimjerenog ili na drugi način neadekvatnog ili pogrešni Sadržaj ili uklonite takav Sadržaj nakon njegove objave, kako mi smatramo prikladnim (čak i ako takav Sadržaj ne krši ove Uvjete). Ipak, obično ne koristimo svoje pravo za nadgledanje Sadržaja i to samo u rijetkim slučajevima.
 3. Zadržavamo isključivo diskrecijsko pravo da odredimo koji će Sadržaj biti objavljen, trajanje objavljivanja, njegovo mjesto, dizajn i bilo koja druga stvar koja se odnosi na objavljivanje Sadržaja na web mjestu. Ne garantiramo da će sav sadržaj biti objavljen, općenito ili bilo koje ograničeno vrijeme.
 4. Ako znate da kršite bilo vašu marku ili našu marku, vaš Sadržaj ili bilo koje vaše pravo, javite nam e-poštom na [e-pošta zaštićena].
 5. Svaka upotreba web stranice koja krši prethodno navedeno krši ove Uvjete i može rezultirati, između ostalog, ukidanjem ili suspenzijom vaših prava na korištenje web stranice ili na nju odgovoriti.

PLAĆANJE USLUGA I OGRANIČENE USLUGE

 1. Zadržavamo pravo pretvoriti bilo koji dio ili uslugu unutar web stranice u plaćenu uslugu i na taj način ograničiti pristup određenim dijelovima web stranice ako nam se ne plati određena naknada (detaljno navedena na web stranici).
 2. Nadalje zadržavamo pravo ograničiti pristup drugim dijelovima web stranice ili cijeloj web stranici po našem nahođenju.

AUTORSKA I INTELEKTUALNA SVOJSTVA

 1. Sva prava intelektualnog vlasništva na web mjestu i na njemu, uključujući bilo koje članke, tekst, grafiku i sva druga djela, poput autorskih prava, zaštitnih znakova itd., Bilo naše ekskluzivno vlasništvo ili nam je licencirano. Web stranica je, između ostalog, zaštićena izraelskim Zakonom o autorskim pravima iz 2007., Singapurskim zakonom o autorskim pravima iz 2006. ili odredbama propisanim bilo kojim drugim relevantnim zakonom u Izraelu, Singapuru i inozemstvu..
 2. Kopiranje, distribucija, javno prikazivanje, nuđenje javnosti, prijenos javnosti, mijenjanje, prilagođavanje, obrada, stvaranje izvedenih djela, prodaja, davanje u zakup ili korištenje na bilo koji drugi način, osim za privatni pregled, bilo koji dio web stranice, na bilo koji način ili je sredstvo bez našeg prethodnog pismenog pristanka strogo zabranjeno.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI I JAMSTVO

 1. SADRŽAJ WEB STRANICE I BILO KOJE POVEZANE INFORMACIJE, PROIZVODI I USLUGE OBJAVLJENE NA WEB STRANICI MOŽDA UKLJUČUJU NETOČNOSTI ILI POGREŠKE. NJIH NE JAMČIMO TOČNOST I ODRICAMO SVE ODGOVORNOSTI ZA BILO KOJU POGREŠKU ILI DRUGE NETOČNOSTI VEZANE ZA INFORMACIJE I OPISE PRIKAZANE NA WEB STRANICI. TAKVE POGREŠKE I PROPUSTI NASLJEDNI SU U SVAKOJ ZAJEDNICOJ USLUGI KOJA DJELUJE NA POŠTAMA KORISNIKA I NA INFORMACIJAMA KOJE NJIH PRUŽAJU. WEB STRANICA VAM SE NUDI NA OSNOVI „KAKO JESE“ I NE SMIJETE JE KORISTITI U NIJEDNU NAMJENU OD OSOBNIH OPĆENITIH ČITANJA (POSEBNO NIJE TEMELJ ZA BILO KOJE ULAGANJA U BITCOIN ILI U BILO KOJU OSTALU TEHNOLOGIJU, PROIZVOD ILI PROIZVOD OD PROIZVODA ).
 2. NE DAJEMO PREDSTAVE O PRIKLADNOSTI INFORMACIJA, SADRŽAJA, PODATAKA, PROIZVODA I USLUGA SADRŽANIH NA WEB STRANICI U BILO KOJU SVRHU, A UKLJUČIVANJE ILI PRUŽANJE BILO KOJIH PROIZVODA ILI USLUGA NA WEB STRANICI NE SADRŽI NITI KORISNIČKE INFORMACIJE PROIZVODA I PREPORUKE ILI USLUGE OD NAS. SVE SU TAKVE DAJU SE “KAKVE JESU” I “KAO DOSTUPNE” BEZ JAMSTVA BILO KOJE VRSTE. OGLAŠAVAMO SVA JAMSTVA I UVJETE DA JE WEB STRANICA, NJEGOVI SERVERI ILI BILO KOJA E-POŠTA E-POŠTA OD NAS POSLANA, BEZ VIRUSA ILI OSTALIH ŠTETNIH KOMPONENTA. OVIM ODRICAMO SVA JAMSTVA I UVJETE U OBZIRU OVIH INFORMACIJA, SOFTVERA, PROIZVODA, PODATAKA, RADOVA I USLUGA, UKLJUČUJUĆI SVA PODRAZUMIJEVANA JAMSTVA I UVJETE PRODAJE, FITNESA, NAMJENE NAMJENE.
 3. NIKADA MI (NAŠI SLUŽBENICI, DIREKTORI I PRIPADNICI) NE ODGOVARAMO ZA BILO KOJE NEPOSREDNE, NEPOSREDNE, KAZNIVE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE KOJE IZVRŠUJU ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZANE SA VAM PRISTUPOM ILI NAM WEB STRANICA ILI ODGODA ILI NEMOGUĆNOST PRISTUPA, PRIKAZIVANJA ILI KORIŠTENJA WEB STRANICE (UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČUJUĆI SE, VAŠU POUZDANOST PREMA MIŠLJENJIMA KOJA SE PRIKAZUJU NA WEB STRANICI; BILO KOJI RAČUNALNI VIRUSI, INFORMACIJE, SOFTVER, POVEZANE STRANICE, PROIZVODI I USLUGE WEB STRANICA; ILI U DRUGOM PROSTORU IZ PRISTUPA, PRIKAZIVANJA ILI KORIŠTENJA WEB STRANICE) BUDE LI ZASNOVAN NA TEORIJI NEGLIGENCIJE, UGOVORA, DELTIKTA, STROGE ODGOVORNOSTI ILI DRUGAČE I ČAK DA SE UPOREDI MOGUĆNOST USPOREDBE.
 4. U SVAKOM DOGAĐAJU, VAŠ ISKLJUČITI LIJEK BIT ĆE OGRANIČEN NA ISPRAVKANJE TAKVIH GREŠAKA ILI NEDOSTATAKA I U SVJETLU RELEVANTNIH OKOLNOSTI.
 5. Uz to i bez ustupanja gornje klauzule, nećemo biti odgovorni za bilo koji oblik odgovornosti koji proizlazi iz vašeg oslanjanja na ili u vezi s upotrebom sadržaja komercijalnih podataka objavljenih na web mjestu.
 6. Ovo ograničenje odgovornosti odražava raspodjelu rizika između stranaka. Ograničenja navedena u ovom odjeljku opstaju i primjenjuju se čak i ako se utvrdi da bilo koji ograničeni pravni lijek naveden u ovim Uvjetima nije uspio zbog svoje osnovne svrhe.

VEZE I TRGOVINSKE INFORMACIJE U SOFTVERU

 1. U web mjesto možemo uključiti oglase i / ili informacije komercijalne prirode. Izvor takvih podataka može potjecati od nas ili od trećih strana. Ne možemo jamčiti njegovu pouzdanost ili točnost. Podvlači se da oglašavanje ili objavljivanje komercijalnog sadržaja od nas ne predstavlja preporuku ili poticaj za nabavu oglašavane robe ili usluga.
 2. Ukoliko Web stranica uključuje poveznice na usluge ili programe kojima ne upravljamo i kojima ne upravljamo, nećemo biti odgovorni za bilo kakav oblik odgovornosti koji proizlazi iz vašeg oslanjanja na sadržaj takvih usluga i aplikacija ili bilo koje informacije koje pruža njih, uključujući, ali ne ograničavajući se na njezinu cjelovitost, točnost, ispravnost ili ažuriranje. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, novčanu ili na bilo koji drugi način koja nastane zbog vaše upotrebe ili oslanjanja na sadržaj usluga kojima ste pristupili putem poveznica na web mjestu.

IZMJENE WEB STRANICE

 1. Možemo, djelomično ili u cijelosti, i bez obaveze davanja prethodne obavijesti – izmijeniti, prilagoditi ili promijeniti Web mjesto (ili bilo koji njegov sadržaj), opseg i dostupnost sadržaja na Web mjestu i bilo koji drugi aspekt koji se odnosi na Web stranica. Nećete imati zahtjev, žalbu ili zahtjev protiv nas zbog primjene takvih promjena ili zbog neuspjeha uslijed takvih promjena.

PRESTANAK USLUGE

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
 1. Možete prestati koristiti Internet stranicu u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga. Niste dužni savjetovati web stranicu o takvom ukidanju.
 2. U bilo kojem trenutku možemo, po vlastitom nahođenju, privremeno ili trajno ukinuti pružanje Internet stranice u cijelosti ili bilo kojem njezinom dijelu.. 

UPRAVNO PRAVO I NADLEŽNOST

 1. Ovi će se Uvjeti regulirati isključivo zakonima Singapura, bez davanja učinka bilo kojim sukobima zakona. Bilo koji spor, zahtjev ili kontroverza koji proizlaze iz ovih Uvjeta, povezanih su s njima ili se odnose na njih, web mjesto ili njegov sadržaj (na bilo koji način) bit će u isključivoj nadležnosti nadležnog suda u Singapuru.

OGRANIČENJA

 1. Ako želite podnijeti bilo kakav uzrok tužbe protiv nas koji proizlazi iz ili se odnosi na vaš pristup ili upotrebu web stranice, to morate učiniti u roku od dvije (2) godine od dana kada saznate za bilo koji takav uzrok radnje. Nepodnošenje tužbe u gore spomenutom roku dovest će do trajne zabrane uzroka tužbe, ograničit će vaš zahtjev i predstavljat će vaše potpuno i konačno odstupanje od tužbe.

CIJELI UVJETI

 1. Ovi Uvjeti, zajedno s našom Politikom privatnosti (koja je ovdje ovdje ugrađena), čine cjelokupne i cjelovite Uvjete između vas i nas koji se odnose na upotrebu web stranice.
 2. Ako se utvrdi da je bilo koji dio ovih Uvjeta nevaljanim ili neprovedivim u skladu s primjenjivim zakonom, uključujući, ali ne ograničavajući se na prethodno navedena odricanja od jamstva i ograničenja odgovornosti, tada će se nevaljana ili neprovediva odredba zamijeniti valjanom, izvršnom odredbom koja se najviše podudara s namjerom izvorne odredbe, a preostale odredbe ovih Uvjeta i dalje će biti na snazi. 

ZADATAK

 1. Možemo prenijeti, sklopiti ugovor ili na neki drugi način riješiti svoja prava i / ili obveze prema ovim Uvjetima korištenja (ovime „Preneseno“) Bez da vas obavijesti ili dobije pristanak. Nadalje, bilo koji Sadržaj ili baza podataka koji se odnose na Web stranicu mogu se dalje prenositi trećim stranama po našem izboru i vašom upotrebom Web stranice pristajete na to.

KONTAKTIRAJTE NAS

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second
 1. Možete nas kontaktirati u vezi s bilo kojim pitanjem u vezi s web stranicom, putem stranice “Kontaktirajte nas” na web stranici ili pomoću ove adrese e-pošte – [e-pošta zaštićena]. Uložit ćemo sve napore kako bismo odmah odgovorili na vaš upit.

ZAŠTITA PODATAKA

u smislu podataka prikupljenih na ovom web mjestu, 99bitcoins.com je upravljač podacima.

Zaštita osobnih podataka.

99bitcoins.com ozbiljno shvaća pitanja zaštite i sigurnosti osobnih podataka i obrađivat će takve podatke u skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti podataka i ovim Ugovorom. Kako bi pružio Usluge, 99bitcoins.com može obrađivati ​​Osobne podatke o Korisnicima i drugima koji pristupaju Uslugama.

Korištenje Usluge također regulira Obavijest o privatnosti 99bitcoins.com. Molimo pregledajte našu Obavijest o privatnosti jer sadrži važne informacije o tome kako prikupljamo, obrađujemo i koristimo vaše osobne podatke u odnosu na Usluge. Obavijest o privatnosti dostupna je ovdje

https://99bitcoins.com.com/privacy-policy/

“Osobni podaci” su podaci koji se odnose na utvrđenu ili utvrdivu fizičku osobu.

VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO I KORISTIMO:

 • E-adresa i javna Bitcoin adresa
 • Tehničke informacije (IP adresa, operativni sustav i vrsta preglednika)

99bitcoins.com može imenovati podizvođača (Podugovaratelj) za obradu bilo kojih osobnih podataka obrađenih u vezi s ovim Ugovorom (Zaštićeni podaci) i osigurat će da bilo koji podizvođač podliježe istim obvezama u vezi s takvim Zaštićeni podaci sadržani u ovoj klauzuli.

Ne dovodeći u pitanje općenitost ove klauzule, u pogledu zaštićenih podataka objavljenih na 99bitcoins.com u vezi s ovim Ugovorom (i bez obzira na to otkriva li ih Klijent, subjekti podataka ili na drugi način), 99bitcoins.com će osigurati da:

 • u potpunosti se pridržava načela zaštite podataka u obradi zaštićenih podataka;
 • obrađuje Zaštićene podatke samo u svrhe koje mu je prijavio Klijent i / ili relevantni subjekti podataka;
 • slijedi postupke i politike o kojima se stranke mogu s vremena na vrijeme dogovoriti;
 • neće i osigurat će da njegov podizvođač neće prenositi zaštićene podatke (niti bilo koji njihov dio) izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće zaštite;
 • održava odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere (uključujući, ali ne ograničavajući se na, odgovarajuće politike koje se priopćavaju zaposlenicima, upravljanje i pregled trajnog poštivanja i učinkovite sigurnosne mjere) kako bi se osobni podaci na odgovarajući način zaštitili od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, gubitka, promjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristup osobnim podacima.

99bitcoins.com ima uspostavljen program informacijske sigurnosti (“Sigurnosni program”) koji ima administrativne, tehničke i fizičke mjere zaštite koje odgovaraju njegovoj veličini i složenosti, prirodi i opsegu njegovih aktivnosti te osjetljivosti podataka kupaca koji se prenose ili primaju u povezanost s ovim Ugovorom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me