Världens första mäklarbaserade Bitcoin Marketplace av Coinfloor

När de hanterar fysiska valutor kommer de flesta investerare att berätta att två saker är av yttersta vikt för dem: en erfaren mäklare och garantin för säkra transaktioner med minimala risker för förlust genom bedrägeri eller stöld. Det kan förväntas att investerare i virtuella valutor också behöver samma nivå av expertis och säkerhet, för i slutändan är allt pengar.

Som svar på ovanstående behov, Coinfloor, Londons största Bitcoin-börs lanserar en revolutionerande börsbaserad marknadsplats för Bitcoin. Det kallas Coinfloor Market, är baserat på Coinfloor Exchange och kommer att ge brittiska investerare en säker, peer-to-peer-miljö för att köpa Bitcoin. Enligt MarketWatch har Coinfloor nyligen rekryterat några av de bästa Bitcoin-mäklarna i Storbritannien för att etablera denna marknad samt påskynda antagandet av Bitcoin-valutan i vanliga investeringsföretag. Enligt Mark Lamb, vd Coinfloor, “Coinfloor är den första institutionen i Bitcoin-industrin som speglar ett decentraliserat nätverk av mäklare som stöds av en centralbörs.” Under de senaste åren har Coinfloor snabbt vuxit till en av världens mest likvida pund till Bitcoin-marknadsplatser.

Vad kommer Coinfloor att erbjuda?

Det har bekräftats att Coinfloor kommer att ge investerare den första viktiga komponenten som är viktig för en investerare, men hur är det med den andra – en erfaren mäklare som kommer att göra investering i Bitcoin värt sitt / henne? Coinfloor tar hand om det också. Företaget har samarbetat med Estonian Bank LHV för att göra det möjligt för dem att bearbeta investeringar. Vidare tillhandahålls ett direkt gränssnitt med kunniga Coinfloor Market-mäklare. Investerare kan vara säkra på att alla mäklare som är involverade i detta genombrott siktas personligen för att säkerställa att de upprätthåller och handlar enligt de oklanderliga standarder som Coinfloor är känt för. Denna verifieringsprocess förfinas kontinuerligt. Coinfloor undersöker också mäklares privata företag och skapar en personlig relation med varje mäklare. En av Coinfloor Markets professionella mäklare, Peter Wood eller, bättre känd online som y3peto, bekräftade säkerheten och användarvänligheten med att använda Coinfloor Market, liksom det faktum att han är mycket angelägen om att etablera sin verksamhet i samarbete med Coinfloor. Han är också upphetsad över sitt val och säger att det står som ett erkännande av hans arbete som Bitcoin-mäklare. De valda mäklarna har blivit de 21 grundande medlemmarna av Coinfloor Market. De har också undertecknat ett Bitcoin-mäklaravtal där de förbinder sig till de standarder som diskuterats ovan. Detta avtal är mycket likt Buttonwoodavtalet, som är grunden som New York Stock Exchange bygger på. Detta är viktigt eftersom börsen stod inför liknande utmaningar som de som Bitcoin-marknaderna idag upplever.

Bitcoin-investerare garanteras av följande när de använder Coinfloor Market:

  • Användning av Coinfloor-börsen för att direkt streama Bitcoin till Sterling Conversion Prices, och vice versa
  • Säker lagring av deras Bitcoin, med flera nivåer av krypterad säkerhet och underjordiska valv
  • Rättvisa utbytespriser
  • Investerarvänlig, mäklarbaserad miljö
  • Mycket personlig service

Stegen är enkla

Även om man skulle förvänta sig att processen skulle involveras i detta nya system som en investerare skulle vara komplex och lång, så är det inte alls. Bara några grundläggande steg behöver följas och Bob’s du farbror! Stegen kan kort beskrivas enligt följande:

  • Registrera dig som ny investerare genom att använda din e-postadress och välja ett lösenord
  • Välj en Bitcoin-mäklare som du känner att du skulle kunna bygga en stark och förtroendefull ekonomisk relation med, särskilt om du planerar att göra detta sätt att investera till en kontinuerlig del av din affärsverksamhet
  • E-postadressen du angav måste bekräftas
  • Efter att ovanstående bekräftelse har gjorts måste du ställa in en tvåfaktorautentisering; ladda upp ett giltigt ID-foto och bevis på uppehållstillstånd

Du är nu redo att investera i Bitcoin!

Köpprocessen är lika enkel. Du överför i princip mängden bruttobitcoinsprodukt till din mäklares bankkonto – 20 pund är det lägsta beloppet. Det finns därför inget behov av att göra insättningar via internationell banköverföring. När du har överfört pengarna kommer Coinfloors utbyte att skaffa Bitcoin direkt till ditt Coinfloor-konto. Det hålls emellertid i spärr tills din mäklare har bekräftat att han mottagit din insättning och det är fastställt att det inte uppstod några andra problem under transaktionen. Det kan inte bli enklare än så.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me