Vélemény: A motivációm

Szerkesztők megjegyzése Mike-tól: Ezt a megjegyzést a cikk megjelenése után fűzöm hozzá, hogy kijelentjem, hogy ez egy személyes véleménycikk Brendontól.

Ezt a darabot a Coin Fire nem hagyta jóvá.

Brendon azóta önként lemondott, miután az érintett olvasók számtalan e-mailjéből rájött, hogy ezt „kísérletnek tekintik a pénz bűnösség általi megragadására”. Bár nem ez volt a szándéka, azóta rájött, hogy sok olvasó így láthatja, és önállóan úgy érezte, hogy vissza kell térnie és jobban kell csiszolnia a készségeit ebben az időben.

Személyesen beavatkoztam ebbe a helyzetbe, eltávolítottam a linkeket a Bitcoin Starter projektünkhöz, és őszintén elnézést kérek az eredeti linkekért. Brendon tisztában van azzal, hogy a szerkesztőségeket szabályozó saját belső irányelveinkkel ellentétes a cikk közzététele, és azóta elnézést kért.

A Coin Fire szerkesztői irányelvei előírják, hogy nem személyes vélemény eladással foglalkozunk – a hírek bemutatásával foglalkozunk.

Frissítettem ezt a darabot ezzel a megjegyzéssel, ahelyett, hogy csak levettem volna és a szőnyeg alá söpörném, mert az a média, amely megpróbálja elfedni a hibákat és nem átlátszó – ez az a média, amely mindannyiunk számára ijesztőnek kell lennie.

Brendon és én szinte egész este fent maradtunk, és ezt megbeszéltük, és rájön, miközben a szíve jó helyen volt, hogy nem kellett volna megírnia ezt a darabot, és azóta lemondott, hogy időt szánjon és jobban csiszolja képességeit. Személyesen visszahívtam, és elfogadta, ha úgy érzi, hogy jobban meg tudja ismerni, mi az, ami nem megfelelő egy olyan híroldalon való közzétételhez, amely nem ilyesmit csinál.

A nyitottság és az átláthatóság (ennek az oldalnak és szerkesztési irányelveinknek a vezérfőnöke) szellemében ezt a megjegyzést fűzöm ehhez a történethez, és teljes felelősséget vállalok azért, hogy megbuktam olvasóinkat, és őszinte bocsánatkérésemet ajánlom fel..

– Mike, 2014. augusztus 13., EDT 7:02

Nemrég a Coin Fire-n keresztül üzent egy olvasó, aki meg akarta tudni, hogy mi az a motivációm, hogy közzétegyem ezt a híroldalt, és egy tippet se vegyek a munkámért a tippeken kívül.

Az elmúlt napokban ezen a kérdésen gondolkodtam, és nyilvánosan meg akartam osztani a választ itt.

Azért írom ide, mert imádom a kriptovalutát. Azért írom ide, mert szeretek írni.

Nem vagyok hivatásos író, nem is vagyok profi blogger.

Csak azért írom a hírt, és azért teszem, mert hiszek abban a misszióban, hogy szart nélkül osztom meg a kriptovaluta híreket.

Futtat-e Coin Fire hirdetéseket? Abszolút nagyon komoly és valós költségekkel jár az online fenntartása. Nagyon valós és komoly költségekkel jár, ha fizetett üzleti szintű CloudFlare-fiókkal rendelkezünk, hogy a legrosszabb zsarolás és DDOS-támadások révén is online maradhasson..

Azért írom ide, mert hiszek a kriptovalutában. Azért írok ide, mert hiszek Mike elképzelésében, miszerint van egy olyan webhelye, amely nem csak néhány kiválasztott bányászati ​​vállalat fizetett shillje, sok kezdő vállalkozás, akik úgy vélik, hogy fizetniük kell a lefedettségért, elsöprő meggyőződés, hogy a híreknek nem szabad ” nem fizetett jelentéstétel.

Mike nemrég indított egy Bitcoin Starter szoftvert, miután néhány üzenetet kapott olvasóinktól. Sokan azt mondták neki, hogy csak önállóan finanszírozza az egész webhelyet, és ne fogadja el a könnyű dollárokat, amelyeket láttam elhelyezni ajánlatokként a hely eladására. Mások azt mondták neki, hogy forduljon az adakozó közösséghez, és gyűjtsön némi forrást, hogy ezt a következő szintre emelje, és valóban az emberek hangja legyen.

Láttuk a kritikákat egy bizonyos IRC csatornától, ahol őt és az oldalt azért teszik le, mert megpróbálnak némi tőkét szerezni.

Tudom, hogy ennek egy része abból fakad, hogy a weboldal hirdetéseket tartalmaz. Belsőleg nagy vita zajlott ezekről a hirdetésekről.

Alig hoznak heti dollárt erre az oldalra. Elterelhetik a figyelmüket, néha frusztrálóak, sőt idegesítőek is lehetnek, de azért tűnnek fel, mert mégis hoznak valamit, bármennyire is keveset és Mike minden bevett pénzt alkalmaz az egyre növekvő számlák kifizetésére, amelyekkel az oldal napi szinten szembesül..

Vannak, akik hülyének nevezték ezt a lépést, amikor megpróbálták elérni a közösséget, elég szörnyűséges dolgokat mondtak róla, és azt mondták, hogy nem kellett volna alapítania egy oldalt, ha nem hajlandó megenni az ezzel járó költségeket..

Nem és sokan nem számítottunk arra, hogy ez az oldal ilyen sikeres lesz. Amikor Mike-nak írtam egy e-mailt, és megkérdeztem tőle, írhatnék-e, feltételeztem, hogy ez lesz a hely, ahol csiszolhatom a képességeimet, és csiszolhatom őket egy kis idővel, hogy egyszer egy nagyobb kiadványhoz írhassak..

Idővel láttam, hogy ez a kiadvány lehet az a kiadvány.

Még ennél is fontosabb, hogy meggyőződésem, hogy ez az ötlet a minőségi termék biztosításáról és az idővel történő fejlesztésről még nagyobb sikert hoz ennek a webhelynek.

A gyűlölködők utálni fogják. Csak folytatni fogjuk pontosan azt, amit csinálunk, még akkor is, ha mások azt akarják mondani, hogy hülyévé váltunk. Azok számára, akik utálni akarnak egy árnyékos képernyőnév mögött az IRC-n, meghívom Önt, hogy jöjjön ide, és töltse ki a visszajelzési űrlapot. Tartson bennünket innovációban, tartson minket a lábunkon, és segítsen nekünk jobban teljesíteni. Szeretnénk egy valóban közösség által működtetett és közösségtudatos hely lenni a hírek megszerzéséhez.

Azért írok ide, mert hiszek a kriptovalutában, és hiszek abban, hogy ezt megosztom másokkal egy olyan nyíláson, amely valóban elkötelezett a nyitottság, az őszinteség és az elöljáróság mellett..

A Coin Fire az a hely, és bocsásson meg a Coin Fire-ről szóló meta-bejegyzésért, de olyan erősen érzek az Internet ezen kis sarkával és a csodálatos közösséggel kapcsolatban, amelyet építettünk.

A Coin Fire továbbra is exkluzív gombócokat fog hozni, Mike, jómagam és mások tovább fogják utazni az országot, hogy leüljenek a vállalatok vezetőivel az exkluzív gombócok megszerzéséhez. Lehet, hogy hibázunk, de tanulunk, és jobban értékeljük ezt a közösséget, mint amit itt elkezdhetek kijelenteni.

Köszönöm.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me