Weekly Round Up: Apple accepterar Bitcoin-appar, Voorhees debiteras av SEC och priset på BTC skyrockets

Det är dags för 99Bitcoins senaste veckovisa runda.

Om du inte kan bekämpa dem, gå med dem: Apple öppnar dörren för Bitcoin-appar

apple-logo_med_hrDet verkar som om kriget mellan Bitcoiners och ett av världens mest kända företag, det mäktiga Apple, har upphört. Eller åtminstone en paus. Teknikjätten ändrade tyst sina servicevillkor för utvecklare efter den senaste Apple Worldwide Developer Conference, men utvecklarna märkte den enorma nyheten.

Det omskrivna avsnittet 11.17 säger nu att ”appar kan underlätta överföring av godkända virtuella valutor förutsatt att de gör det i enlighet med alla statliga och federala lagar för de områden där appen fungerar”. Med andra ord kommer Apple att sluta förbjuda lagliga och kompatibla Bitcoin-appar från sin App Store online bara för att de är anslutna till kryptovaluta.

Hela artikeln

BBB utfärdar en varning mot Bitcoin-gruvföretaget Cointerra

Better Business Bureau utfärdade en konsumentvarning för ett av landets största Bitcoin-gruvföretag som konsumenterna inte har levererat återbetalningar.

Cointerra, baserat i Austin, Texas, hade fått nära 40 klagomål i maj och lämnade inte anledning till byrån för de försenade återbetalningarna. Cointerras VD och grundare Ravi Iyengar sa att företaget arbetade igenom en betydande återbetalningseftersläpning och inte hade följt BBB med i pågående frågor på grund av Cointerras lilla personal.

Källa: LA Times

Bitcoin-plånböcker: webbaserad programvara eller mobil?

bitcoin-plånbok-webbBitcoin webbaserade eller mobila plånböcker: vilken typ föredrar du?

Kolla in den här listan över sju olika programvaror, enligt Bitcoin.org, och bestäm vilken som passar dig bäst.

Hela artikeln

Brittisk välgörenhetsserie som tittar på Bitcoin-donationer

Comic Relief, den brittiska välgörenhetsorganisationen som är mest känd för sitt insamlingsevenemang ”Red Nose Day”, utforskar potentialen för Bitcoin-donationer.

Röd näsdags teleton hålls vartannat år och har samlat in många miljoner pund sedan lanseringen 1985 för orsaker som hungersnöd och kampen mot malaria i Afrika, liksom funktionshinderätt och hemlöshet i Storbritannien.

Källa: Coindesk

Bitcoin-entreprenören Erik Voorhees debiteras av SEC

ljusUnited States Securities and Exchange Commission (SEC) meddelade denna vecka att Erik Voorhees, grundare av webbplatser som den välkända SatoshiDICE, debiteras för offentligt erbjudande av aktier i två Bitcoin-relaterade satsningar utan att registrera dem.

Voorhees är känt i kryptovaluta-samhället för att vara grundare av två berömda plattformar: SatoshiDICE och FeedZeBirds. Medan den första är en spelwebbplats som såldes för mer än 12 miljoner dollar redan i juli 2013, kan den senare beskrivas som ett system som betalar användare automatiskt för att retweeta sponsrade meddelanden..

Hela artikeln

Bitcoin-utbyte BTCpromo står inför bedrägerier

Direktutbyte mellan Bitcoin och US-dollar BTCpromo.net har nyligen blivit utsatta för deras skuggiga affärsmetoder. Termen “bluff” är ett vanligt tema. Det verkar som om “Sälj Bitcoins för dollar i PayPal” -tekniken som de använder för närvarande ger säljare den korta änden av pinnen.

BTCpromo är registrerat i Queensland, Australien. Ägaren till BTCpromo signerar emellertid alla meddelanden med “btc ?????”.

Den 17 maj 2014 publicerade användaren “underinfluens” på bitcointalk.org om en ny upplevelse med btcpromo, “Jag har skickat dem 0,5 BTC för två dagar sedan, som blev bearbetade, men med stor fördröjning. Jag skickade ytterligare 2,49 BTC för 24 timmar sedan, ingenting ännu. Inget svar på flera supportmeddelanden. Inget svar på Facebook-meddelanden. Svarar inte på telefonen ”.

Källa: CryptoCoinNews

Priset på Bitcoin ökar med 30%: vad som hände de senaste två veckorna?

2013-11-18T164855Z_1_CDEE9AH1APO00_RTROPTP_3_SENATE-VIRTUALCURRENCY-BITCOIN_originalPriset på världens mest berömda kryptovaluta höjde sig under de senaste två veckorna. Priset på Bitcoin gick från mindre än $ 450, det värde som registrerades den 19 maj, till ett aktuellt värde runt $ 650.

Detta innebär en tillväxt på mer än 30 procent, vilket du kan se nedan tack vare Bitcoincharts.com.

Hela artikeln

Kanadensisk guldgruva till försäljning för 2 miljoner dollar i Bitcoin

En guldgruva i Dawson City i Kanada säljs för mer än 3000 Bitcoins – det allra första erbjudandet i sitt slag på den populära Bitcoin-marknaden, BitPremier.

Den namnlösa säljaren frågar 2 miljoner dollar för guldgruvan i det berömda gruvområdet Yukon, som var hem för tv-program som History Channel’s Yukon Gold och National Geographic’s Yukon Gold.

Källa: IBT

Bitcoinevangelisten Jason King kör 3.237 miles för att främja kryptovaluta

C351iJggLyR9rZGH7KXa9NxadFjWFCCPCpDjGN3o44Ck8mrU8hX24HUuj5s_zGDSwLHIHGTkxeuZ3b4UQ1UAsmnxoYsWzYnMqrPSs0-d-eAtt skapa och hantera Seans Outpost, en kryptovalutabaserad hemlös uppsökande organisation i Pensacola (USA), räckte inte för Jason King. Bitcoiner har beslutat att springa 3237 miles över USA. Och hans äventyr är nästan över.

Efter fyra månader har Jason King bara cirka 30 mil kvar för att avsluta sin spring över hela landet, ett projekt med titeln “Bitmynt över hela Amerika ”. Sedan februari slängde han 72 pund när han gick tusentals mil för att öka medvetenheten om hemlöshet och Bitcoin.

Hela artikeln

Verichannel tillåter smyckesbutiker över hela världen att acceptera Bitcoin

Shopping för fina smycken och klockor blev bara mycket mer tillgängligt. Den speciella personen kan mycket väl kunna få sin förlovningsring eller evighetsringen köpt via Bitcoins. Verichannel, ett företag som bygger och driver digitala plattformar för juvelerare samt FMX, en privat handelsplattform för diamanter och juvelerare från Forevermark, har meddelat att man har ingått ett avtal med Coinapult, som gör det möjligt för smycken att acceptera Bitcoin lika enkelt som de skulle acceptera Visa eller PayPal.

Claire Adler skriver i Financial Times rapporterar att Verichannel säger att det har haft “oerhört intresse” från återförsäljare och lanserade sin tjänst på JCKs smyckeshow i Las Vegas denna vecka.

Källa: CryptoCoinNews

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me