Weekly Round Up: Schiff och Assange på Bitcoins sida, 6 stationära plånböcker till ditt förfogande och en ny dansk utbyte

Här är Bitcoin Examiner’s senaste veckovisa runda med de viktigaste nyheterna från den senaste veckan.

SJ Earthquakes är det senaste Bitcoin-vänliga professionella sportteamet

wondo_USMNTSan Jose Earthquakes har samarbetat med Coinbase för att bli ett av världens första professionella idrottslag som accepterar Bitcoin-betalningar på deras stadion. Den första kryptoupplevelsen hände den här veckan när det amerikanska laget spelar mot Houston Dynamo.

Lagets fans kommer att kunna använda Bitcoin för att betala för sina biljetter på Buck Shaw Stadium, men kryptovalutan kommer också att accepteras i handelsbutiken och koncessionsstället.

Hela artikeln

Arnhem Bitcoincity: nästa Bitcoin Boulevard i Nederländerna

Haag, Nederländerna spelade i centrum för en av de första Bitcoin boulevard-evenemangen i världen för två månader sedan, och samlade kryptovalutanvändare och företag på spektakulärt sätt.

En grupp hoppas kunna fortsätta detta med Arnhem Bitcoincity, som äger rum i, ja, Arnhem – i östra Nederländerna. Arnhem Bitcoincity (eller Bitcoinstad) äger rum den 28 maj och har säkrat cirka 15 barer, restauranger och kaféer som kommer att acceptera den digitala valutan för dagen.

Källa: NewsBTC

Bitcoin erövrar Euro Pacifics Peter Schiff och Julian Assange

471px-Peter_Schiff_by_Gage_SkidmoreDet är verkligen en fantastisk dag för Bitcoin-samhället när en välkänd expert i investeringsvärlden omfamnar kryptovaluta som Peter Schiff gör. Ledaren för Euro Pacific Precious Metals, den största återförsäljaren av ädelmetaller i världen, meddelade denna vecka att hans företag nu accepterar Bitcoin via den berömda betalningsprocessorn BitPay.

På en relaterad anteckning bestämde sig också en annan Bitcoin-supporter för att dela sina tankar om digitala pengar. Julian Assange, den berömda australiensiska journalisten och Wikileaks chefredaktören – som fortfarande beviljas asyl vid den ecuadorianska ambassaden i London – sa att “Bitcoin är den mest intellektuellt intressanta utvecklingen under de senaste två åren”.

Hela artikeln

Roger Ver: s $ 20.000 Bitcoin-bounty gör att hacker går tillbaka

Verkställande direktör för MemoryDealers, Roger Ver, har lagt en pris på en hackare som fortsätter att försöka infiltrera sina konton. Men sedan utfärdandet av 37,6 BTC-bounty för gripandet av cyberbrottslingen har hackaren backat av. Bounty motsvarar ungefär $ 20.000.

Ver publicerade en tweet om att han ville ha hjälp med att få information om hackaren. Han kunde identifiera att hackaren använde Skype-namnet ”nitrous”. MemoryDealers-regissören angav också att angriparen riktade sig mot sin gamla Facebook och en gammal e-post som Ver inte längre använder. Lyckligtvis var belöningen tillräckligt för hackaren att kalla det slutar, av fruktan att han skulle arresteras.

Källa: CoinReport

Vilken är den bästa Bitcoin-plånboken?

bitcoin-plånbok_320x245Mer än fem år efter Bitcoins födelse undrar miljontals människor runt om i världen fortfarande vad denna fantastiska innovation är och vad den kan ge till världen. Innan vi börjar prata om det och särskilt innan du börjar tänka på hur mycket kryptovaluta du ska köpa, finns det något annat du behöver veta: vilken är den bästa Bitcoin-plånboken för dig.

Det finns flera digitala plånböcker tillgängliga, var och en med specifika funktioner som gör det möjligt för användarna att köpa, sälja, byta ut och lagra kryptovaluta. Dessa plånböcker kan beskrivas som en blandning mellan ett bankkonto och en e-postadress, men med så många där ute är det definitivt användbart att undersöka innan du väljer en.

Skrivbordsplånböcker är de säkraste, åtminstone det är den allmänna uppfattningen multiplicerad i foruns över internet. Kolla in den här listan över sex olika programvaror och bestäm vilken som passar dig bäst.

Hela artikeln

Botswana välgörenhet för barn lanserar Bitcoin-överklagande

Den framstående afrikanska bitcoin-kampanjen Alakanini Itireleng riktar sin uppmärksamhet mot välgörenhet och vädjar om Bitcoin-donationer till Botswanas SOS-barnbyar.

SOS Barnbyar grundades 1980 och tar hand om föräldralösa, fattiga och övergivna barn. Enligt webbplatsen syftar dessa byar till “att utveckla barn till ansvarsfulla och oberoende vuxna som kommer att ha den inre styrkan att klara framtidens utmaningar”.

Källa: Coindesk

Spansk skattemyndighet övervakar Bitcoin för användning i olaglig verksamhet

Den spanska skattemyndigheten Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT) övervakar digitala valutor för att säkerställa att de inte används för olagliga ändamål som penningtvätt och skatteundandragande, har landets regering uttalat.

Kanske mer intressant för Bitcoin, tillkännagav meddelandet att digitala valutor skulle kunna behandlas som kontanter, inte råvaror, i syfte att beskatta.

Källa: Coindesk

Dansk Bitcoin-utbyte lovar brottsfri handel och högre säkerhetsnivåer över hela världen

800px-DannebrogEfter Mt. Gox debacle, säkerhet och förtroende blev två av de största bekymmerna för Bitcoiners där ute när det är dags att välja ett utbyte. Det är just därför en ny Bitcoin-börs – som snart kommer att lanseras i Danmark – är lovar en brottsfri tjänst till sina kunder.

Målet med CCEDK Crypto Coins Exchange Denmark ApS är att garantera maximal säkerhet för användarna, som kommer att kunna handla kryptovaluta över hela världen. Börsens officiella lansering bör ske denna månad och plattformen kommer initialt att tillåta kunder att handla Bitcoin och Litecoin mot varandra och i utbyte mot danska och norska kronor, brittiska pund, amerikanska dollar och euro.

Hela artikeln

Bitcoin-gäng närmar sig 300-mark när fler virtuella valutor gro

 Den digitala valutaklubben närmar sig 300-mark med nya aktörer som Yin, Yang, Speed, Love och Silicon Valley-mynt som växer oförminskat, medan marknadsledaren ‘bitcoin’ återhämtar sig från skärpt regleringsvakt och kollaps av sin största handelsplattform.

Det totala antalet digitala valutor som för närvarande finns på marknaden har nått 290, medan minst 100 nya spelare har gått med i klubben endast under de senaste två månaderna, visar marknadsdata för dessa virtuella valutor som inte är kopplade till någon riktig valuta och kan handlas på digitala plattformar.

Källa: Economic Times

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me